Klassid Gislaved Golf 1600 ja N-1400 (Toyota Yaris) startisid taas üheskoos. Toyota Yaristel võitis mõlemad sõidud noor lätlane Arvis Zarbergs. Esimeses sõidus jäi avarii tõttu rajaäärde Mati Tavasti auto, õnnetuse ühe põhisüüdlase lätlanna Karline Štala puhul piirduti seekord hoiatusega. Teises sõidus pidasid teise koha pärast haarava duelli Ragnar Sepp ja leedulane Robertas Kupcikas, lõpuks jäi peale viimane. upcikase vastu esitati ka protest, kuna ta tegi möödasõitu, kui rajal oli kollane lipp. Leedulast trahviti 200 euroga ja ajale lisati 30 sekundit, mis tõstis teiseks Ragnar Sepa.

Volkswagen Golfide arvestuses oli mõlemas sõidus parim Raimo Kulli. Kuna tema peamine konkurent Ilja Ballods-Nagradovs esimeses sõidus katkestas ja teises rajale ei jõudnud, kuuluvad Eesti ja Balti meistritiitel juba enne viimast sõitu Leedus eestlasele.

Vormelitel võitis kvalifikatsiooni ja mõlemad võistlussõidud Urmas Uusneem Erko Vallbaumi ees. Jaak Pipra vormelil oli algul probleeme, kuid peale mõne ringi läbimist need kadusid ning tal õnnestus lõpuks tõusta neljandaks, teisel korral oli ta juba kolmas. Balti meistrivõistluste arvestuses juhib Urmas Uusneem 206 punktiga, Erko Vallbaum kaotab hetkel 7 punktiga, kolmas on Jaak Pipar. Eesti meistrivõistluste liider on hetkel Erko Vallbaum.

Hansa Liising Baltic GT võistlusklassis oli Tõnu Soomeril veel võimalus püüda meistrivõistluste liidrit Rain Pilvet. Kahjuks tegi Soomer laupäevases ajasõidus oma BMW-ga avarii, kus sõiduk tõsiselt kannatada sai ning pühapäevastele võistlussõitudele ei jõudnudki. Esimese sõidu võitis leedulane Vidas Cebatavicius sakslase Harald Mecke ja Rain Pilve ees. Teises sõidus tõusis Pilve juba esimesel ringil liidriks ning juhtis sõitu kuni võistluse lõpuni. Sellega kindlustas eestlane endale ka Eesti ja Balti meistritiitli.

Klassis Schenker B-2000 oli seekord kodurajal võitmatu Girtz Kruzmanis, kes läks sellega ka Balti meistrivõistlusi juhtima. Esimeses sõidus võitlesid teise koha pärast Aivis Ohtla ja sakslane Marc Simon, peale jäi siiski sakslane. Neljas oli Martin Merisaar. Teises sõidus kordus sama stsenaarium, kuid peagi oli sakslane sunnitud boksi pöörduma ja Aivis Ohtla seega teine ning Martin Merisaar kolmas. Balti meistrivõistluste liider on Girtz Kruzmanis, teine Aivis Ohtla , kolmas Janis Horeliks ja neljas Martin Merisaar.

Balti meistrivõistlused jätkuvad 25.-26. augustil Vilniuse tänavarajal.

Tulemused klasside kaupa:

Klasside Gislaved Golf 1600 ja N-1400 (Toyota Yaris) ühisstart, peetakse eraldi arvestust

Golf 1. sõit
1. Raimo Kulli
2. Urmas Kitsing
3. Erki Lehiste

Golf 2. sõit
1. Raimo Kulli
2. Jorens Uškans
3. Armands Keiss

Yaris 1. sõit
1. Arvis Zarbergs
2. Robertas Kupcikas
3. Madis Kasemets

Yaris 2. sõit
1. Arvis Zarbergs
2. Ragnar Sepp
3. Robertas Kupcikas

Schenker B-2000 1. sõit
1. Girtz Kruzmanis
2. Marc Simon
3. Aivis Ohtla

Schenker B-2000 2. sõit
1. Girtz Kruzmanis
2. Aivis Ohtla
3. Martin Merisaar

Vormel Baltic 1. sõit
1. Urmas Uusneem
2. Erko Vallbaum
3. Jani Tammi

Vormel Baltic 2. sõit
1. Urmas Uusneem
2. Erko Vallbaum
3. Jaak Pipar

Klassid Hansa Liising Baltic GT ja Super 1600, peetakse eraldi arvestust

Baltic GT 1. sõit
1. Vidas Cebatavicius
2. Harald Mecke
3. Rain Pilve

Baltic GT 2. sõit
1. Rain Pilve
2. Vidas Cebatavicius
3. Harald Mecke

Super 1600 1. sõit
1. Priit Pööbel
2. Marius Milevskis
3. Oskars Laivenieks

Super 1600 2. sõit
1. Priit Pööbel
2. Oskars Laivenieks
3. Dovilas Ciutele