Samuti usub Allison, et reeglimuudatused toovad kaasa põnevama võidusõidu kogu hooajaks.

"Ajalooliselt parim ringiaeg sõideti juba pikka aega tagasi, aga me hakkame sinna uuesti lähedale jõudma. Ootan huviga järgmist aastat, sest siis me hakkame neid rekordeid purustama," rääkis britt formula1.com-ile iga-aastasel FIA Spordikonverentsil Torinos.

"Mõned inimesed arvavad, et ringiajad ei ole nii tähtsad ning võidusõidu tasavägisus on ainus, mis loeb. Ma arvan, et mõlemad loevad. Me tahame, et iga sõit oleks korralik rusikavõitlus ning see hakkab ühe rohkem sedamoodi ka tunduma. Sel aastal olnud mõned väga põnevad võidusõdidu ning asi läheb ainult paremaks."

Vormel-1 tuleva aasta tehnilised reeglid lubavad tiimidel ehitada kiiremad ja agressiivsema välimusega autod. Autod saavad olema laiemad, madalamad ja laiema tagatiivaga ning paksemate rehvidega. Uuenduste eesmärk on suurendada survejõudu ja pidavust, kuid samas välistavad need mõned maitsetumad disainid, millega viimastel aastatel tiimid välja on tulnud.

"Järgmise aasta autode proportsioonid on väga ahvatlevad. Need, kellel on olnud õnn neid näha, on nähtuga rahule jäänud. Ma ei jõua ära oodata, millal neid võistlemas näen," lisas Allison ESPN-i vahendusel.