Kõiki vormel-1 kvalifikatsioone ja võistlussõite näidatakse otseülekannetena ning sõite kommenteerivad kohalikud spordikommentaatorid. Rootsis, Norras ja Taanis saab vormel-1 etappidele kaasa elada internetipõhise MTG teenuse Viaplay kaudu, samuti MTG HD-kanalite vahendusel: TV3+ (Taanis) ja Viasat Motor (Norras, Rootsis). Eestis, Lätis ja Leedus näeb otseülekandeid Viasat Sport Balticus.

Lisaks tavapärasele kajastusele näevad Viasati satelliidiplatformi ja Viaplay kliendid lisakaadreid pardakaameratest, tipphetkedest, sõitjatest ja aegadest.

Televaataja näeb MTG kanaleid Viasati enda satelliidiplatvormilt ning kaabeloperaatorite (IPTV) vahendusel.

2013. aastal elas vormel ühele kaasa üle 450 miljoni inimese ning antud spordiala on Skandinaavias ja Baltikumis äärmiselt populaarne. Vormel-1 sõitjate seas on ju Rootsist pärit Marcus Ericsson ja taanlane Kevin Magnussen.

Bernie Ecclestone, Vormel 1 juhtkonna tegevjuht: "Mul on siiralt hea meel, et meie edukas koostöö MTGga jätkub ning loodan, et üheskoos kasvatame vormel-1 fännide arvu veelgi."

Jørgen Madsen Lindemann, MTG president ja tegevjuht: "Vormel-1 on maailma üks põnevamaid ja vaadatuimaid spordialasid, millel on Baltikumis ja Skandinaavias suur vaatajaskond. Koostöö vormel-1 juhtkonnaga on olnud juba pikka aega edukas, mis tõttu on hea meel, et antud partnerlus jätkub ka tulevikus. Meie sooviks on püüda paljusid spordiõigusi hoida pikema perioodi vältel, et oleks võimalus investeerida brändi tuntuse kasvu ning seeläbi tõsta vaatajate arvu. Oleme turuliidrid pakkumaks televaatajale parimat sportlikku meelelahutust, kuid pingutame selle nimel, et olla veelgi paremad."