Tegemist on kolmanda nii traagiliselt lõppenud rajatööliste intsidendiga F1-s alates 2000. aasta Itaalia GP-st, 2001. aastal hukkus rajatööline Austraalias. Need juhtumid olid aga seotud autolt hoo pealt ära lennanud ratastega.

Rajatöölise lähedastele avaldasid toetust mitmed piloodid, näiteks teise koha saanud Ferrari sõitja Fernando Alonso. "Täna ei ole midagi tähistada," kirjutas ta Twitteris. "Rajatöölise surm on kohutav uudis. Väga kurb. RIP."

Rahvusvaheline Autoliit FIA avaldas pressiteate, milles seisis: "FIA teatab kahetsusega, et vormel-1 Kanada GP tööline suri kell 6.02 pm (kohalik aeg). Tööline, kes on autoklubi Notre Dame liige, sattus õnnetuse ohvriks, mis juhtus sel pärastlõunal sõidu lõpupoole. Tööline aitas minema viia autot, mis oli tee äärde seisma jäänud. Kraana oli auto üles tõstnud, et see boksi viia. Tööline pillas oma raadiosaatja maha ning üritas seda üles võtta. Seda tehes ta komistas ning sai kraanalt löögi. Ta viidi helikopteriga Sacre Coeur'i haiglasse, kus teda traumatoloogiaosakonnas raviti, kuid kahjuks suri ta saadud vigastustesse. FIA, autoklubi Notre Dame ja Kanada GP avaldab hukkunu perekonnale ja sõpradele kaastunnet. Töölise nime ei saa me siinkohal veel avaldada."