Hamilton startis võistlusele parimalt kohalt ja püsis esikohal boksipeatuseni. Ta tuli varem sisse kui Vettel, kellele mängis edu kätte Haasi meeskonnaga juhtunu. Pärast boksis käiku jäid nii Magnusseni kui Grosjeani masinad toppama ja rajale toodi ohutusauto. Vettel tabas momendi, sõitis õigel hetkel boksi ja säilitas liidrikoha.

Hamiltonil oli tervelt 30 ringi möödumiseks, aga üllataval kombel Mercedes Ferrarist mööda ei saanud. Kas tõesti tuleb tasavägine hooaeg? Kimi Räikkönen hoidis kolmandat kohta Daniel Ricciardo ees. Esinelik mahtus 7,1 sekundi sisse.

Ülejäänute seast oli parim Fernando Alonso, kes tõi McLareni finišisse viiendana.


Eelinfo:

Esireast stardivad 58 ringi pikkusele võidukihutamisele Lewis Hamilton ja Kimi Räikkönen. Kvalifikatsioonis oli meeste vahe kiireimal ringil tervelt 0,66 sekundit. Seda on päris palju.

Kvalifikatsiooni kolmas oli Sebastian Vettel ja Max Verstappen (Red Bull Racing), kes näitasid samasse auku aega Räikköneniga.

Kvalifikatsioonis seina sõitnud ja masina lõhkunud Valtteri Bottas (Mercedes) stardib alles 15. kohalt. Soomlase masinal vahetati käigukast ja ta pidi seetõttu loovutama stardirivis viis kohta.