Teise koha võttis endale Rosbergi tiimikaaslane Lewis Hamilton, kes pidi eilsete mootorprobleemide tõttu täna alles 10. kohalt alustama.

Mercedeste järel hõivas poodiumi viimase koha Kimi Räikkönen (Ferrari), esikuuiku lõpetasid Valtteri Bottas (Williams), Felipe Massa (Williams) ja Fernando Alonso (McLaren). Alonso teenis seeläbi oma tänavuse hooaja esimesed punktid.

Kogu sõidu ehk intrigeerivaim intsident leidis aset kohe avaringil, kui neljandalt positsioonilt startinud Sebastian Vettelile (Ferrari) sõitis tagant sisse Daniil Kvjat (Red Bull). Kokkupõrke tulemusena purunes Vetteli rehv ja sakslane oli sunnitud juba kolmandas kurvis katkestama.

Pärast hooaja neljandat etappi on üldliider maksimaalse 100 punktiga Rosberg, Hamilton järgneb talle 57 silmaga. Üldarvestuse esikuuikusse mahuvad veel Räikkönen (Ferrari; 43 punkti), Daniel Ricciardo (Red Bull; 36p), Sebastian Vettel (Ferrari; 33p) ja Felipe Massa (Williams; 32p).

Tänane paremusjärjestus:

Enne sõitu:

Esireast stardivad MM-sarja liider Nico Rosberg (Mercedes) ja eilse kvalifikatsiooni üllataja Valtteri Bottas (Williams). Teise stardirea moodustavad Kimi Räikkönen (Ferrari) ja Felipe Massa (Williams). Viiendalt kohalt alustab Daniel Ricciardo (Red Bull) ja kuuendana Sergio Perez (Force India).

Sebastian Vettel (Ferrari), kes sõitis ajasõidus välja teise tulemuse, peab käigukasti vahetamise tõttu alustama alles seitsmendalt kohalt. Alles kümnendal stardikohal on valitsev maailmameister Lewis Hamilton, kes ei saanud kvalifikatsiooni viimasel sessioonil mootoriprobleemide tõttu osaleda.

Rosbergil on hetkel liidrina maksimaalsed 75 punkti. Sakslasele järgnevad Hamilton 39, Ricciardo 36 ja Vettel 33 punktiga.