2011. aastal 18-aastase vormelikarjääri lõpetanud, kokku 322 GP-starti teinud ja 11 võitu noppinud brasiillane on muidu aktiivne sotsiaalmeedias ringi kolaja ja postitaja, kuid kui mees enam nädal aega sinna midagi ei postitanud, hakkasid fännid muretsema.

Täna lõpetas Barrichello pika ootuse, teatades, et lebab haiglavoodis, kuhu ta nädalavahetusel sattus veresoonkonna probleemiga.

"Ma näen, et kõik saadavad mulle sõnumeid ja on mures. Ma pole pikalt pilte ja asju postitanud, seega ma otsustasin teile rääkida," alustas Barrichello ta haiglasse viinud sündmuste ahela kirjeldamist.

"Laupäeval otsustasin pärast üles tõusmist dušši võtta, kui tundsin kohutavat peavalu. Õnneks oli mu naine seal ja kutsus tuttava arsti, kes viis mu haiglasse. Minu eest hoolitsetakse siin hästi. Mul oli väike probleem veeniga, kuid ma tahan teile öelda, et tunnen end nüüd hästi."

"Ma pean veel mõned uuringud läbima, aga minuga on tõesti korras. Sellised eluraskused näitavad meile, kuidas saada paremaks inimeseks. Tänan jumalat selle võimaluse eest ning olen varsti tagasi ringrajal!" lubas brasiillane.