"Rekordid on selleks, et neid purustada. Ma olin oma esimest võitu võttes nii põnevil, et ma ei hoolinud, kas ma olen 20, 25 või mis iganes aastat vana. Vanus ei mängi mingit rolli. Sa kuulud siia, kui oled piisavalt kiire, seega ei ole üldse tähtis, et sa vaid 18-aastane oled."

2008. aasta Itaalia GP-st saadik Vetteli nimel olnud rekordi lõi 18-aastane hollandlane üle 210 päevaga.

"Michael Schumacher sõitis vist kuni 43. eluaastani. Kohtasin paar nädalat tagasi Stirling Mossi. Kahjuks ta sõitis vaid oma kolmekümnedateni, aga oleks võinud vabalt sõita veel ka viiekümnendates," jätkas sakslane.

"Ilmselgelt on autod praegu kergemini juhitavamad kui siis, kui mina alustasin, aga pole midagi, mis sellele vastu räägiks... Ma ei tea, kui vana Kimi on, aga ka 35-aastaselt on võimalik ennast nendega sõitmiseks vormis hoida. Kui sa oled endiselt piisavalt kiire, siis oled sa ka piisavalt noor. See on põhiline."

Ise Hispaanias kolmandana lõpetanud Vetteli nimel on veel ühe hooaja võitude rekord (13), mida ta jagab Schumacheriga, järjestikuste võitude rekord (9), ühe hooaja parimate stardikohtade rekord (15), noorima parima stardikoha võitja rekord (21 aastat, 72 päeva) ja veel mõned spetsiifilisemad rekordid.