Nagu sellistel võitslustel kohane jagub pealtvaatajate jaoks palju põnevust, sest plekimõlkimiseta ei saa läbi pea üheski stardis.

Kõige arvukamas GAZ-53 masinaklassis oli rajal koguni 13 autot. Juba neljanda etapi võidu sel aastal saavutas Sigmar Tammemägi. Teise koha napsas Veiko Samm, kes varasematel etappidel nii kõrget kohta pole saavutanud. Hooaja parima ehk kolmanda koha saavutas Argo Allik.

Tõsist kihutamist jagus ka GAZ-51 sõitudest. Teise etapivõidu võttis meistrivõistluste üldliider Rainer Vissel. Temale järgnes alles teist etappi sõitev Aivar Kender, kes ainult kolme sekundiga edestas Tarmo Kihulast.

Bagi-51 klassis võimutses nii poolfinaalides kui finaalis Vahur Lillmann, tema edu teisena lõpetanud Marek Leegiste ees oli üle poole minuti. Vaid 0,7 sekundilise eduga järgneva ees sai kolmanda koha Anti Viibur.

Väga kindla võidu Bagi-53 sõidus saavutas Kardo Künnapuu. Teisele kohale kihutas Ingar Sassi, kes poolfinaalides oli alles kuues ja viies. Kolmanda koha autasu võttis vastu Igor Korobov.