Hamiltonile järgnesid Sebastian Vettel ja Max Verstappen. Neljandana lõpetas Daniel Ricciardo. Esikuuikusse mahtusid veel Valtteri Bottas ja Carlos Šainz. Oma vormel-1 karjääri lõpetanud Fernando Alonso jäi esimesena punktikohalt välja, kui sai 11. koha.

Ferrari ridades viimast korda sõitnud Kimi Räikköneni jaoks lõppes tänane etapp õnnetult, kui pidi mootoriprobleemide tõttu juba seitsmendal ringil katkestama. Kuna Verstappen ja Bottas ei suutnud head võimalust ära kasutada, jäi Räikkönen siiski MM-sarja üldarvestuses hooaja lõpuks kolmandaks.

Üldseis hooaja järel:

ENNE SÕITU:

Maailmameister ja teise koha mees on varasemalt küll selgunud, aga üldise paremustabeli kolmas koht on endiselt lahtine. Sellele kandideerivad Kimi Räikkönen (251 punkti), Valtteri Bottas (237) ja Max Verstappen (234).

Kvalifikatsioonis näitas kolmikust kõige kiiremat minekut Mercedes piloot Bottas, kes mullu Yas Marina ringrajal ka võidutses.

Abu Dhabi GP kvalifikatsiooni esitosin:

Mercedese sõitjad on Abu Dhabi GP-d valitsenud 2014. aastast. Kaks korda on võitnud Lewis Hamilton (2014, 2016), korra Bottas (2017) ja korra Nico Rosberg (2015). Kas tuleb viies järjestikune võit?

Delfi vahendab F1 sarja hooaja viimase etapi sündmusi tekstipõhise otseblogi vahendusel. Sõit algab Eesti aja järgi kell 15.10.