Button, kes veel viis ringi enne lõppu oli neljandal kohal, möödus kavalalt Michael Schumacherist ning Mark Webberist ning tõusis teiseks.

Viimasel ringil tegi Vettel sõiduvea ning Button möödus sakslasest ning võitis sõidu.

Teine seega Vettel (Red Bull), kolmas Webber (Red Bull). Nende järel Schumacher (Mercedes), Vitali Petrov (Renault), Felipe Massa (Ferrari), Kamui Kobayashi (Sauber), Jaime Alguersuari (Toro Rosso), Rubens Barrichello (Williams) ning Sebastien Buemi (Toro Rosso).

Lewis Hamiltoni sõit lõppes juba seitsmendal ringil, kui ta tiimikaaslasest Buttonist mööduda üritas. Kahjuks toimus kokkupõrge ning Hamilton põrkas vastu rajapiiret, lõhkudes masina parema külje.

Buttoni ja Alonso kokkupõrkel lõppes ka Ferrari piloodi sõit.

Tabel:

1. Sebastian Vettel (Red Bull) 161 punkti

2. Jenson Button (McLaren) 101 punkti

3. Mark Webber (Red Bull) 94

4. Lewis Hamilton (McLaren) 85

5. Fernando Alonso (Ferrari) 69

6. Felipe Massa (Ferrari) 31

7. Vitali Petrov (Renault) 31

8. Nick Heidfeld (Renault) 29

9. Michael Schumacher (Mercedes) 26

10. Nico Rosberg (Mercedes) 26


Sõidu käik:

70. Vettel tegi sõiduvea ja Button pääses ette. Kuue boksipeatusega Button võidab selle sõidu! Vettel teine, Webber kolmas, Schumacher neljas.

69. ring: Button on võtnud Vettelile järele. Esikoha nimel käib kõva võitlus.

66. ring: Button kavaldas vastased üle ning tõusis teiseks. Vettel ees, Webber kolmas, Schumacher neljas, Petrov viies, Kobayashi kuues.

65. ring: Vettel püsib ees ning võidab tõenäoliselt ka selle sõidu. Webber sai korraks Schumacherist mööda, kuid vanameister võttis järgmisel kurvil teise koha tagasi. Button neljandana mõlema kannul.

60. ring: Heidfeldi esitiiva osakesed ei lase võistlusel normaalselt jätkata ning turvaauto naaseb sõitu. Vetteli 8-sekundiline edu Schumacheri on vähenenud seetõttu minimaalseks.

56. ring: Heidfeld pani Kobayashile tagant sisse, mille peale purunes mehe esitiib. Tema jaoks sõit lõppenud.

55. ring: Vettel ja Schumacher käisid boksis. Vettel juhib endiselt, Schumacher teine ning tema järel kohe Webber. Edasi Button, Kobayashi, Heidfeld.

50. Webber läks boksi. Schumacher tegi osava lükke ning sai korraga nii Massast kui Kobayashist mööda ning tõusis teiseks. Vettel pikalt ees.

45. ring: Di Resta sõitis vahepeal Heidfeldile sisse ja lõhkus esitiiva. Hetkejärjestus: Vettel, Kobayashi, Massa, Schumacher, Heidfeld, Webber, Petrov, Barrichello, Rosberg, Maldonado.

37. ring: Jenson Buttonil on esirehv purunenud ning Alonso tegi pirueti. Vettel läks boksi. Button sõitis Alonsole tagant sisse. Alonso jaoks tundub sõit läbi.

36. ring: Paljud piloodid läksid boksi, sealhulgas Button, Heidfeld, di Resta.

35. ring: Turvaauto on lahkunud ja sõit on täies hoos!

30. ring: Kovalaineni autol on probleeme ning soomlane siirdub boksi. Turvaauto ikka veel rajal.

Turvaauto järel jätkavad kõik piloodid peale Lewis Hamiltoni sõitu.

Sõit jätkub 22:50. Start antakse turvaauto eestvedamisel.

25. ring: Punane lipp! Sõit peatatakse. Tugeva vihma tõttu ei näe piloodid piisavalt hästi. Masinaid võib ennast turgutada. Piloodid ootavad vihma raugemist.

Juhul, kui võistlus ei jätku, saavad senise järjekorra alusel kõik punktikohtadel olevad piloodid pooled punktidest. Täis punktide saamiseks peab vähemalt läbitud olema 75 protsenti sõidust.

Kui sõit jätkub, siis minnakse rajale järjekorras - Vettel, Kobayashi, Massa, Heidfeld, Petrov, di Resta, Webber, Alonso, de la Rosa, Button, Rosberg, Schumacher.

21. ring: Vettel sai boksis käia. Massa on hetkel liider, Vettel teine.

20. ring: Alonso ning Button tegid boksipeatused. Järjekord Vettel, Massa, Kobayashi, Webber, Alonso, Heidfeld. Rajale on tulnud turvaauto. Tugev vihm ning Alonso läks uuesti boksi, et vihmarehvid tagasi vahetada.

14. ring: Webber on tõusnud üheksandale kohale. Button sai turvaauto taga kiiruse ületamise eest trahvi ning pidi läbi boksi sõitma, langes 15. kohale.

10. ring: Turvaauto on pärast McLarenite kokkupõrget rajal. Järjekord: Vettel, Alonso, Massa, Rosberg, Schumacher, Kobayashi ja Heidfeld.

8. ring: Button ning Hamilton põrkavad kokku ning viimane lendab vastu rajapiirdeid. Tundub, et tema jaoks on sõit lõppenud. Button jätkab pärast boksipeatust.

5. ring: Järjekord: Vettel, Alonso, Massa, Rosberg, Schumacher, Hamilton, Button.

4. ring: Turvaauto lahkus ning sõit sai korraliku alguse. Alonso ründas kohe Vettelit. Hamilton põrkab Webberiga kokku. Red Bulli piloot teeb pirueti, Hamilton kaotab mitu kohta.

2. ring: 15-20 minuti pärast on oodata tugevat vihmasadu.

Start anti turvaauto tagant. Esimesed 15 minutit meeskonnad uut vihmahoogu ei oota. Soojendusringi ei tehtudki.

Start:

------
Hetkel vihma ei saja.

Vetteliga koos stardib esirest Fernando Alonso. Teises reas alustavad sõitu Felipe Massa ning neljanda kiirema aja sõitnud Mark Webber Red Bullil.

Kolmandast reast asuvad sõitma McLareni Lewis Hamilton ning Mercedese Nico Rosberg. Edasi Jenson Button (McLaren), Michael Schumacher (Mercedes), Nick Heidfeld ning Vitali Petrov (Renault).