Riikide arvestuses oli Raplas edukaim Eesti II meeskond koosseisus Kert Olle, Tarmo Ojamäe, Mikk Heina ja Helary Järv, kellele järgnesid Soome I ja Läti I, teatab motorsport.ee.

Masinaklassis Open pakkusid supermotosõitjatele konkurentsi ka kohalikud tippkrossisõitjad Edik Kuusk ja Toomas Triisa. Esimeses stardis pääseski Kuusk kahel korral juhtima, kuid sõidu võitis Kalle Toronen Soomest. Kuusk lõpetas teisena, Triisa oli kolmas.

Teises sõidus pääses Toronen kohe ette ning püsis seal kuni lõpuni. Kuusk sõitis tal terve distantsi soomlase tuules, kuid mööduda ei suutnud. Triisa lõpetas väga õnnelikuna kolmandal kohal. Sarja liider Sulengo oli esimeses sõidus kaheksas ja teises katkestas.

Kuigi Sulengo punktisaak jäi Raplast minimaalseks ja Toronen sai maksimumpunktid, suutis eestlane võita meistrivõistlused 5-punktilise edumaaga soomlase ees. Pronksmedal kuulub sellel hooajal lätlasele Andis Dabolsile, kes oli Raplas kokkuvõttes neljas.

Quadracerite klassis eraldas enne viimast etappi 2005.a. meistrit Janek Soidlat ja Helari Järve ainult 1 punkt. Esimeses sõidu võitis Timo Lehto Soomest, teine oli Järv ja kolmas lätlane Aleksejs Kuzmins. Soidlale kuulus kümnes koht.

Teises sõidus pääsesid ette Lehto, Kuzmins ja Järv, kes hakkasid järgnevatega kohe vahet sisse sõitma. Kui Lehtol esipidur kadus ja karburaator silindri küljest lahti tuli, oli soomlase mäng mängitud. Esikoha peale jäid heitlema Kuzmins ja Järv. Põnev duell kestis mitu ringi ja lõppes eestlase võiduga. Kolmandana ületas lõpujoone Vaaderpass.

Kuna Soidla lõpetas kuuendana, siis kuulub käesoleva aasta meistritiitel Järvele Soidla ja Raplas kokkuvõttes neljanda koha saavutanud Urmas Liiva ees.

Noorte klassis võidutses Raplas mõlemas sõidus Prants Pals. Esimeses sõidus järgnes talle Henry Kiisa ja teises Mikk Heina. Kiisa oli teises sõidus neljas, kuid sellest piisas üldkokkuvõttes teiseks kohaks. Kahe sõidu kokkuvõttes oli kolmas lätlane Matiss Dabols, kes oli mõlemas sõidus kolmas. Kuna Heina oli esimeses sõidus alles viies, siis talle kuulus kahe sõidu tulemusena neljas koht. Samas piisas aga nendest punktidest, et Palsi ja Kiisa ees endale Eesti meistritiitel kindlustada.

Hobby masinaklassis peeti kaks põnevat võistlussõitu, kus kaks meest otsustasid võitja saatuse. Soomlane Mikko Hakkarinen ja Tarmo Ojamäe suutsid mõlemas sõidus teistelt kohe eest ära sõita ning otsustasid võitja saatuse omavahel. Kui esimeses suutis soomlane eestlast edestada, siis teises võttis eestlane revansi ning etapivõit kuuluski temale. Mõlemas sõidus lõpetas kolmandana Roomet Kurg.

Selles klassis peeti karikavõistluste arvestust ning 2006.a. Eesti karikavõitjaks tuli Neeme Ervin, kes Raplas oli kokkuvõttes 14. Teine koht kuulus Raplas 6. koha saanud Kristjan Kuillile ja ning kolmas leedulasele Gytis Kaziliunasele, kes Raplas ei võistelnud.

Pitbike masinaklassis oli Raplas esikolmik mõlemad sõidud võitnud Marko Lepik, esimeses sõidu teisena ja teise kolmandana lõpetanud Priit Porsnev ning Ott Karu (sõitudes 4. ja 2.).