Laupäeval toimus ka esimene võistlusstartidest. Esimese stardi lähtega õnnestus Pentusel oma positsiooni kohe esimesel ringil tublisti parandada, tõustes neljateistkümnendale positsioonile. Teisel ringil tehtud väike sõiduviga langetas ta aga jälle 17-ndaks. Seejärel sai Pentus taas hea sõidurütmi kätte ning sõidu jooksul pidevalt edenedes jõudis ta üle finišijoone 12-ndana. Olgugi, et konkurentidest möödumine oli linnaringrajal küllaltki keeruline ja ohtlik suutis Pentus oma stardipositsiooni sõidu lõpuks kuue koha võrra parandada.

Pühapäevasesse starti läks Pentus 16-nda stardipositsiooniga. Õnnestunud stardi järel naases Pentus juba avaringilt 13-ndal positsioonil. Sõidu edenedes õnnestus järjepanu mööduda veel mitmetest konkurentidest ning finišijoonel oli Pentus kaheksandana.

Kiirust jagunuks ka enamaks, kahjuks sai aga sõit sedapuhku varem läbi. Kuna sõit toimus linnaringrajal, siis olid kõik tehtud möödumismanöövrid seotud küllaltki suure riskiga, sest väiksemgi eksimus oleks võinud lõpetada sõidu rada piiravas betoonis. Pentuse kiirus oli aga tasemel — selle tõestuseks oli ka päeva paremuselt viiess ringiaeg. Antud tulemus oli Saksa Auto AMK piloodile käesoleva hooaja parim ning teine kord sellel hooajal punktikohale jõuda.

Vormel ADAC BMW Meistrivõistluste XII ja XIII etapp sõidetkse 31. juuli ja 1. august Nürburgringil.