74-aastane Williams haigestus septembris Itaalia GP nädalavahetusel ning pole sellest ajast alates etappidel käinud. Ta ravib end kodus Inglismaal, kus tema eest kannab hoolt tütar ja tiimipealiku asetäitja Claire Williams. 2013. aastast alates ongi tegelikult just Claire igapäevaselt meeskonda juhtinud.

Mehhiko GP reedesel tiimipealike pressikonverentsil võttis Claire Williamsi koha sisse tiimi tegevdirektor Mike O'Driscoll, kes andis meediale Franki kohta infot.

"Sir Frank on etappidel käinud nii regulaarselt, et tema puudumine tekitab kummalise tunde," rääkis ta. "Tal olid haiglas rasked päevad, kuid ta paraneb vaikselt. Loodame teda Grove'is (tiimi baasis - toim) varsti näha. Teame kõik, kui sihikindel ta on."

Claire Williamsit oodatakse tiimi juurde tagasi hooaja viimaseks etapiks Abu Dhabis. "Claire tahtis olla kodus Frankile toeks, aga tänapäeva maailmas oled sa vaid telefonikõne kaugusel. Ta on kõigega kursis. Loodetavasti näeme teda uuesti Abu Dhabi etapil."

Sir Frank Williams on vormel ühes üks legendaarsemaid ja austusväärsemaid kujusid, olles oma tiimi alates 1977. aastast juhtinud üheksa konstruktorite karika ja seitsme individuaalse meistritiitlini. Pärast 1986. aasta autoõnnetust Prantsusmaal jäi ta ratastooli.