Webber rikkus reegleid, kui lasi sõidu järel teise koha saanud Ferrari piloodil Fernando Alonso end peale võtta. Mehed saabusid üle finišijoone koos, Webber masinal istudes ja lehvitades.

Konkreetselt rikkus Webber reegleid, kui põleva masina parkimise järel soojendusringi alasse jooksis. Kuna masinad olid veel rajal, ei oleks ta seda teha tohtinud.

Alonso pidurdas Webberi pealevõtuks masina nii, et kolmanda koha saavutanud Lotuse äss Kimi Räikkönen möödumiseks kõvasti rooli oli sunnitud keerama.

Webber hüppas siis vasakult poolelt peale, samal ajal möödusid neist ka Mercedese piloodid Nico Rosberg ja Lewis Hamilton, kes nägi olukorda viimasel hetkel. "Olin ringil ning tulin kurvist, kui järsku oli Fernando seal ja sain šoki. Keerasin paremale, kuid kui Mark oleks samal ajal üle tee tulnud, oleksin tast üle sõitnud. Õnneks nii ei läinud. Spordis on selline asi muidugi väga lahe. Olen varem sõitjatest möödunud ja mõelnud, et oleks pidanud nad peale võtma. Nagu Nigel Mansell Ayrton Senna võttis. See on fännidele hea vaatepilt. Kui seda teha ettevaatlikult, ilma sõidureas peatamata, siis võiks see tulevikus isegi lubatud olla," lausus britt.

Kirjeldatud intsident videos alates 1:45.