Red Bulli piloot langes esimeses kurvis neljandalt kohalt seitsmendaks ning lõhkus seejärel Bruno Sennaga kokkupõrkes oma masina. Vettel tõusis aga lõpuks kuuendaks, mis kindlustas MM-tiitli, kuigi Fernando Alonso lõpetas teisena.

"See oli lihtsalt uskumatu sõit. Meiega katsetati kõike, et võidusõit võimalikult raskeks teha," kommenteeris Vettel.

"Pole just kuigi tore masinas istuda, kui sind neljandas kurvis ilma põhjuseta ringi keeratakse. Olin õnnelik, et keegi mulle rohkem otsa ei sõitnud. Igatahes sai masin kõvasti kannatada ning me kaotasime kiirust. Seda oli eriti ilmekalt näha, kui rada kuivas."

"Ma arvan, et see oli minu karjääri raskeim võidusõit. Kuid mina ja Red Bull uskusime endasse kuni lõpuni," lisas 25-aastane sakslane, kellest sai läbi aegade noorim kolmekordne maailmameister.

"Ma ei suuda uskuda, et olen nüüd oma iidoli Ayrton Senna ja teiste legendide eeskujul saanud kolm MM-tiitlit. Ma ei oska oma tundeid sõnadesse panna. See on kõik nii uskumatu," tunnistas üliõnnelik Vettel. "Minu vormeli raadio ei töötanud ning mul on selle üle hea meel, sest tänu sellele ei kuulnud te mind nutmas."