"Nüüd, kui olen temaga (Vettel) koos töötanud, võin öelda, et ta on mitmes asjas isegi veel parem kui Schumacher. Eriti oma iseloomu poolest," võrdles Arrivabene endist Ferrari kuulsust Schumacherit ja tänavu tiimiga liitunud Vettelit, kirjutab Itaalia päevaleht Corriere della Sera.

Kui Vettel on Ferrari tegevjuhi sõnul väga hea ja vahetu suhtleja, luues meeskonnas suurepärase sisekliima, siis Schumacher oli vägagi kinnine.

Paljud sakslased peavad Arrivabene sellist kommentaari väga ebasobivaks, sest Schumacher taastub hetkel 2013. aasta detsembri lõpus suusaõnnetusel saadud raskest peatraumast.

Avalikult võttis sõna näiteks ajalehe Bild vormelikolumnist Helmut Uhr, kes teatas Arrivabenele vastuseks: "Härra Arrivabene, väga kohatu on kritiseerida selle inimese tööd, kes ei saa teile hetkel midagi vastu öelda, sest ta peab kaks aastat tagasi juhtunud õnnetuse järel oma elu suurimat võitlust - võitlust, et ellu jääda."

Lisaks tuletas Uhr Arrivabenele meelde, et on väga suur erinevus nende Ferrari meeskondade vahel, millega liitus Schumacher ja millega Vettel.

"1996. aastal, kui Schumacher Ferrariga liitus, oli seal täielik korralagedus. Seal polnud õiget struktuurigi. Schumacher pidi sisuliselt ise korraldama kogu tehnikaosakonna töö. Kui pisut liialdada, siis võib öelda, et selleks, et meeskond saaks mootori ja käigukasti kallal töötada, pidi Schumacher ise mutrivõtmed tooma. Ja ometi võitis Schumacher oma esimesel hooajal kolm etappi ning muutis meeskonna võitmatuks, tuues aastatel 2000-2004 Ferrarile viis järjestikust MM-tiitlit," sõnas Uhr.