Schumacheri perekond teatas Michaeli koduleheküljel: "Oleme Michaelile saadetud headest soovidest sügavalt liigutatud. Neid toetusavaldusi tuleb kogu aeg. See annab meile jõudu. Suur tänu teile kõigile! Aitäh Kerpeni fänniklubile, FC Kölnile ja Schalke 04-le, aga ka kõigile teistele, kes toetavad Michaelit. Me kõik teame, et ta on võitleja ega anna alla."

Bundesliga jalgpallimeeskonnad FC Köln ja Schalke 04 said tänu osaliseks, sest korraldasid enne laupäevast mängu vormelitähele ilusa tervituse. Nimelt kogunesid mõlema meeskonna mängijad enne matši algust suure plakati taha, kus seisis: "Saa kiiresti terveks! Sa suudad seda, Michael!" Kölni lähedal Hürthis üles kasvanud Schumacher on kogu oma elu toetanud just Kölni meeskonda.

Viimastel päevadel on sõna võtnud ka Ferrari sõitja Fernando Alonso, kes teatas, et "ootab pikisilmi häid uudiseid Schumacheri paranemisest."

Schumacher sai raske ajutrauma 29. detsembril, kui kukkus Meribeli suusakeskuses peaga vastu kivi. Eelmise nädala lõpus teatas Schumacheri mänedžer, et 45-aastase sakslase seisund on stabiilne. Esimest korda ei kasutanud mänedžer seejuures sõna "kriitiline".