Poolteist aastat tagasi suusaõnnetuses raskelt vigastada saanud Schumacherist ei ole õnnetuse järel ilmunud ühtegi pilti ning tema tervisliku seisundi kohta avaldatakse väga harva pressiteateid. Viimaste kuude jooksul on Kehm avalikkust vaid ühe korra teavitanud, kui ütles Saksamaa ajakirjandusele napisõnaliselt, et "Schumacher teeb väikseid edusamme".

Kehmi kinnitusel järgib ta Schumacheri soove. "Michaelil olid alati jäigad reeglid, mis me töötasime koos välja. Ta hoidis oma töö ja eraelu alati lahus ning ei kaldunud sellest põhimõttest kunagi kõrvale. Temast ei ilmunud kunagi ühtegi "kodust lugu" ja ühelgi ajakirjanikul polnud tema telefoninumbrit," rääkis Kehm Saksamaa väljaandele Der Spiegel.

Kehm kurtis, et ajakirjandus ei austa hea tava reegleid ning Schumacheri maja ümber luusivad kõmupiltnikud on muutnud perekonna elu väga keeruliseks. "Me ei saa hetkekski rahu, sest pidevalt ähvardab hädaoht," rääkis Kehm, kelle sõnul üritavad fotograafid Schumacherit pildile saada ka droone akna taga lennutades.

2013. aasta detsembri lõpus mäesuusatades peaga vastu kivi kukkunud Schumacher saab oma Šveitsi kodus parimat võimalikku ravi, mis läheb perekonnale maksma 140 000 eurot nädalas. Kodusele ravile pääses sakslane eelmise aasta septembris.