"Michael teeb edusamme, mis on vastavuses tema vigastuste tõsidusega. See kõik võtab aega, meil tuleb olla väga kannatlik," sõnas Kehm telekanalile RTL, vahendab AP.

"Ta jätkab paranemist taastusravis, see on pikk ja raske protsess," lisas Kehm, tänades samas kõiki poolehoidjaid: "Perekond on tõeliselt liigutatud ja tänulik selle suure toetuse eest. Ma usun, et see positiivne energia võib anda väga hea efekti."

"Inimesed on mõistnud, kui tähtis on sellises olukorras rahulikuks ja kannatlikuks jääda. Samas on ka mõistetud, et privaatsus on ülioluline. Perekond on selle eest väga tänulik."

Küsimusele, kui kaua võib Schumacheri taastumine aega võtta, vastas Kehm: "Seda on hetkel võimatu öelda."

45-aastane Schumacher sai tõsise ajuvigastuse eelmise aasta 29. detsembril, kui kukkus Prantsusmaa alpides Méribeli suusakeskuses mäesuusatades ning lõi oma pea vastu kivi. Pool aastat Grenoble`i haiglas koomas olnud sakslane pääses kodusele ravile üle-eelmisel kuul. Eelmisel nädalal kirjutati Saksamaa ajakirjanduses, et Schumacher on liikumatult ratastoolis ning tal on suuri probleeme rääkimise ja mäluga.