Iga osaleja läbis raja kolm korda, võitja selgitati kahe parima aja liitmise teel.

Klassis 2WD sport võidutses Riivo Pappel Ott Tänaku ja Lembit Soe ees. Meistrivõistluste arvestuses on enne viimast etappi esikohal Riivo Pappel (124 punkti), teisel kohal hetkel Ats Remmelg (82 punkti) ja kolmandal Andres Kaabel (76 punkti).

Kaherattaveoliste rallikrossi ja ringraja autode (2WD ERK ja ringrada) arvestuses sõitis ennast esikohale Margus Jamnes, jättes teiseks Mario Karuse ja kolmandaks Haiti Arendi. Meistrivõistluste liider on enne viimast etappi Margus Jamnes, Arendi hoiab teist ja Karuse kolmandat kohta. Enne Saaremaa etappi teisel kohal olnud Aivis Ohtla Orikülla ei jõudnud, kuna samal ajal toimus Pärnus Balti MV etapp autode ja vormelite ringrajasõidus ning langes kokkuvõttes neljandaks.

Põnev oli võistlus klassis 4WD sport, kus kolme parimat jäi lõpuks lahutama 0,9 sekundit. Esikoha pälvis 0,4 sekundilise eduga Priit Saluri ees Lembit Nõlvak, Saluri edestas omakorda 0,5 sekundiga Gunnar Tamme — Tamm on 84 punktiga ka meistrivõistluste liider. Selles klassis on enne viimast etappi veel kõik lahtine.

Noorte arvestuses oli kiireim Tiit Rattasep Kaspar Koitla ja Priit Ollino ees.

Veoautode klassi GAZ 51/52 aegade liitmisel selgus, et Jaanus Liguri ja Aivar Kenderi kahe vooru aeg on täpselt võrdne. Võitjaks kuulutati Ligur, kuna tema parim aeg oli 0,2 sekundit kiirem kui Kenderil, kolmas oli Helmut Uusmägi.

Klassis GAZ 53 võitis üheksa sekundilise eduga lähimate konkurentide ees Aivari Lepik, teine Argo Allik ja kolmas Aare Pärna.

Järgmine etapp peetakse 18. septembril Hõredal.