Red Bulli piloot pole rahul sellega, et Hamilton stardis esimese kurvi otseks sõitmisega puhtalt pääses.

"Ma ei saanud stardist aru - kuidas sa saad sõitu juhtida, kohta rattad blokki pidurdades ja rajalt väljudes kaitsta ning endiselt liidriks jääda. Lewis vääris karistust. Kõik väärinuks sellises olukorras karistust," vahendab autosport.com austraallase sõnu.

"Ma nägin, kuidas Max (Verstappen) šikaani lõikas, et end Sebi (Sebastian Vettel - toim) eest kaitsta. Ta sai karistada, seega ma ei mõista, mille poolest see liigutus Lewise omast erines. Minu jaoks on rataste blokki pidurdamine ja kurvi lõikamine eksimus, mille eest tuleb maksta."

Enne, kui Vettel polnud veel Ricciardo blokeerimise eest viimastel ringidel kümnesekundilist karistust saanud ja rõõmsalt poodiumil juubeldas, ütles Vetteliga kontaktis olnud Ricciardo telekaamerate ees: "Minu arust tegi Seb seda, mille pärast kõik praegu nurisevad - liikus pidurdamise ajal. Praegu ta naerab. Minu arust ei vääri ta seal üleval seismist. Ta lihtsalt pani järjepidevalt pidurdamise ajal ust kinni. Ma pidurdasin samuti blokki, et kontakti vältida ning lõpuks mul ei olnudki kuhugi minna."