Kolmandal kohal platseerus Jenson Button McLarenil, kes 10 ringi enne lõppu Ferdando Alonso Ferraril neljandaks tõukas. Lewis Hamilton oli sunnitud käigukastiprobleemide tõttu võistluse katkestama.

Webberi võit tähendab, et hooaja lõpetab austraallane Vetteli ja Buttoni järel kolmandal kohal ning Fernando Alonso peab taanduma neljandaks.

Red Bull võitis käesoleval hooajal 12 etappi 19st. Maailmameister Vettel võitis neist 11. Meeskondade arvestuses järgnesid Red Bullile McLaren, Ferrari ja Mercedes.

Sõidu käik:

Finiš: Webber, Vettel, Button, Alonso, Massa, Sutil, Rosberg, di Resta, Kobayashi, Petrov.

62/71: Webber läheb viimasele 10-le ringile liidripositsioonil. Kõva võitlus käib kolmanda koha pärast ning Button suudab sirgel Alonsost mööduda. Viiendal kohal Massa, edasi Sutil, Rosberg ja di Resta.
57/71: Red Bullid püsivad ees. Webberi edu on Vetteli ees 7 sekundit. Button läheneb Alonsole ning on kasvatanud edu Massa ees 12-sekundiliseks. Vahe Alonsoga on alla kolme sekundi.
50/71: Webber endiselt liider, järgnevad Vettel, Alonso, Button, Massa, Rosberg, Sutil. Hamiltoni jaoks on käigukasti probleemide tõttu sõit lõppenud. Tundub, et Red Bull soovib Webberi võitu täna, Vettelile on antud ülesanne Alonso ees püsida.
40/71: Lisaks Vettelile on käigukastiga probleeme ka Hamiltonil. Ühe boksipeatusega Vettel tõuseb liidriks ja läheb kohe boksi.
35/71: Anti vihma hoiatus. Piloodid teevad boksipeatuseid, et vihmarehvid alla panna.
30/71: Maldonado teeb 29. ringil avarii ning sõit on tema jaoks lõppenud. Vettel, kel endiselt probleeme käigukastiga, laseb Webberi mööda. Tema järel Alonso, Hamilton, Massa, Button.
25/71: Vettel on tõusnud uuesti liidripositsioonile. Webber teine, Alonso kolmas, edasi Button, Hamilton, Massa. Kuue esimese masina vahe on vaid 12 sekundit.
20/71: Liidrid on käinud boksis, Vettelil on endiselt käigukastiga probleeme. Boksipeatuseta Massa on liider, tema järel Vettel, Webber, Alonso, Button, Hamilton. Senna sai Schumacheri rehvi purustamise eest läbisõidutrahvi.
15/71: Vettel endiselt liider, kuid teatab raadio vahendusel, et käigukastiga pole kõik korras. Webber on vähendanud vahet Vetteliga alla kolmele sekundile. Alonso jääb maha 10 sekundit, kuid näitab head kiirust. Button teeb boksipeatuse ning langeb 7. kohale.
11/71: Alonso möödub Buttonist ja tõuseb kolmandale kohale!
10/71: Vettel kasvatab edu 3,2-le sekundile. Buttoni, Alonso ja Hamiltoni vahed 1,5 sekundi sees. Schumacher ja Senna põrkuvad, vanameistri masinal lõhkeb rehv.
5/71: Vetteli edu Webberi ees 2,6 sekundit. Button kaotab 4,9 sekundiga ning tema järel on sekundi sees Alonso ja Hamilton.
3/71: Massa järel tulevad Rosberg, Sutil, Senna ning Schumacher.

Start: Red Bullid saavad väga hästi minema. Button jääb kolmandaks, Alonso möödub Hamiltonist. Brittidele järgneb Felipe Massa. Schumacher langeb 11. kohale.

----------------------------------

Imelise hooaja teinud valitsev maailmameister Sebastian Vettel stardib esimeselt positsioonilt käesoleval aastal juba 15. korda. Olenemata sõidu tulemusest kroonitakse 24-aastane sakslane kahekordseks maailmameistriks.

Kuigi McLareni piloot Jenson Button asub mõningase eduga sarja tabelis teisel kohal, on teoreetiline võimalus Vetteli järel hooaeg lõpetada ka Fernando Alonsol ning Mark Webberil. TURNIIRITABEL

Viimane alustab Brasiilia GP-l Vetteli kõrvalt esireast. Teisest sõidureast alustavad McLareni piloodid Jenson Button ning Lewis Hamilton.

Neile järgnevad Fernando Alonso (Ferrari), Nico Rosberg (Mercedes), Felipe Massa (Ferrari), Adrian Sutil (Force India), Bruno Senna (Renault) ning Michael Schumacher (Mercedes).