Võistlusklassis Cadett oli karikavõidu kindlustanud Fred Joonas Alliksaar ning see lubas tal osaleda astme võrra kõrgemas klassis Micro, kus Alliksaar jätkab tuleval hooajal. Rapla etapi parim oli Harli Õun, kellel kogutud punktidest ei piisanud sarja teisele kohale tõusmiseks. Teisena tõusis poodiumile Sten Suigusaar, kes hooaja kokkuvõttes edestas Õuna kahe punktiga. Auhinnalaua kolmas koht läks Christopher Juulile.

Võistlusklassis Micro oli põnev finaal, kus nii etapi kui sarja paremusjärjestus selgus alles lõpumeetritel. Poolfinaali võitja Conrad Hildebrand tuli Raplasse üldliidrina ja juhtis finaali, kuni tihedas heitluses Tristan Viidase, Hans Villemi ja Aavo Talvariga libises ta rajalt. Kolmveerand võistlusmaast sai täpselt täis ja Hildebrand teenis üheksanda koha punktid, kuid sellest piisas vaid sarja kolmandaks kohaks.

Enne viimast kurvi olid Viidas, Villem ja Talvar kõrvuti rajal, kuid lõpuponnistus oli edukaim Talvaril, kes sarja kokkuvõttes neljandal kohal. Etapi teise kohaga võttis sarja üldvõidu Viidas. Etapi kolmanda kohaga kaotas Villem sarja esikoha ning pidi tänavu leppima karikavõistluste teise kohaga.

Võistlusklassis Raket oli pidurdamatus hoos Johannes Moor, kellele nii poolfinaali kui ka finaali esikoht. See tulemus tagas sarja teise koha Kevin Korjuse järel. Karikasarja kolmas koht Kristians Audzele, kes Raplas ei võistelnud. Etapi poodiumile astusid Moori järel Valdur Komp ja Rain Laupa, kes tuleval hooajal on kindlasti kogenumad ja kiiremad.

Võistlusklassis Yamaha näitas konkurentidele veepritsmeid kohalik võidusõitja Taavi Tammeveski. Talle järgnesid sarja üldvõitja Martin Täht ja sarja teine piloot Karel Vergi. Karikavõistluste kolmas on Raplas mitte võistelnud Martin Laur.

Rotax Junior klassis oli parim üheksandat aastat kardispordis sõitev Ranno Kallas. Karikaarvestuses ei lubanud kolmandast kohast kõrgemat sarja avaetapi null punkti. Etapi ja sarja teine koht Kenneth Hildebrandile. Kristjan Penjam oli Raplas küll kolmas noormees poodiumil, kuid sarjas tuli tal leppida neljanda kohaga.

Junior klassi Rotax karikavõitja on Hendrik Pakosta, kes on aasta jooksul teinud mitmeid tugevaid etteasteid ning teenis auga esikoha.

Rotax Max klassis oli Raivo Tammel raske ülesanne tõrjuda sarja liidrikohalt Hanno Rajamets. Oma osa teostas Tamme perfektselt võites mõlemad sõidud, kuid Rajamets sõitis kindla peale ja võttis mõlemal korral teise koha. Sellega Max klassi Rotax karikavõitja Rajamets ning teine Tamm. Rapla ja sarja kolmas positsioon Aleksander Ottokarile.