Divisjon 1 klassi võistlejaist oli sel korral kohal vaid Silvo Viitanen, kes võistles koos ERK 2500 klassi sõitjatega, kirjutab rally.ee.

ERK 2500 klassi finaalis pusisid võistlesid võidu eest tänavune Eesti rallikrossi meister Mario Karuse (VAZ 2108) ja lätlane Ilgonis Kriminš (BMW M3). Lätlasel polnud aga õnne — ta sõitis esimesel ringil rajalt välja. Konkurentide omavahelisest nügimisest lõikas kasu Arkadi Bogomolov (VAZ 21083), kes võitis teiseks tulnud Mario Karuse ees. Kolmas oli Asso Ojandu.

Klassis ERK standard, kus osales 11 võistlejat, lõplik paremusjärjestus ei selgunud. “Standardklassi teine ja kolmas koht jäid välja andmata,” sõnas võistluse juht Allan Arias, viidates veel lahendamata protestile.

Mitteametlikel andmetel oli ERK standardi arvestuses A-finaalis kiireim Martin Saar (VW Golf). Tema järel finišeerisid Marek Kasenurm (VW Golf) ja Toomas Kasenurm (VW Golf).

Noorteklassis saavutas meistrisarja viimasel etapil võidu Sten Karuks (Lada Samara). Teiseks tuli Kristjan Heamäe (VW Golf) ja kolmandaks Sten Oja (Lada Samara).