Arstid on seitsmekordse F1 maailmameistri reflekse väidetavalt testinud alates esmaspäevast. Iltasanomat kirjutab, et silmade pilgutamine võib olla neuroloogilise haiguse või vigastuse sümptom.

Soome neurokirurgia professori Juha E. Jääskeläineni sõnul võib koomast välja toomine võtta aega kaks nädalat või kauemgi, olenevalt sellest, kuidas tema aju muutustele reageerib.

"Kui patsienti on anesteesia all hoitud rohtudega, siis hakkab ta igal juhul rohtude manustamise lõppedes vähehaaval üles ärkama. Mul on üsna võimatu öelda, mida nad seal Grenoble'is on proovinud," ütles Jääskeläinen Iltalehtile viimaste päevade sündmusi kommenteerides.

Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm kinnitas, et suusaõnnetuses raskelt kukkunud vormelilegendi on hakatud tasapisi koomast välja tooma.

Kehm lisas pressiteates, et sakslase koomast välja toomine võib võtta kaua aega, vahendab BBC.

Eile ei tahtnud Kehm veel Prantsuse lehe L'Equipe infot maailmameistri üles äratamise kohta kinnitada. Täna teatas leht, et Schumacher on esmaspäevast alanud reflekside kontrollimise käigus on Schumacher silmi pilgutanud.

Schumacher sattus haiglasse 29. detsembril Meribeli suusakeskuses vastu kivi kukkudes ning teda on Grenoble'i haiglas siiani koomas hoitud. Viimased ametlikud teated Schumacheri tervise kohta pärinevad arstidelt 6. jaanuarist.