Sedapuhku sõitis Sten Pentus reedesel vabatreeningute päeval välja 12. ringiaja, kuid laupäeva hommikul peetud kvalifikatsioonis suutis Pentus välja sõita esimeseks võistlusstardiks vaid 21. ja teiseks stardiks 20. positsiooni.

Esimese sõidu start õnnestus Pentusel hästi ning esimeste ringiga suutis ta pisut ka oma positsiooni parandada. Teisele ringile minnes sattus pidurdusmaal õnnetusse Pentuse meeskonnakaaslane Michael Vorba. Vorba auto jäi aga rajale sedavõrd õnnetult risti, et kokkupõrget vältida üritanud Pentus sattus omakorda kontakti selja taga olnud autodega — tulemuseks oli kokkupõrge, rajalt väljasõit ning katkestamine.

KUG Dewalt Racingu värvides katkestasid seega esimese stardi mõlemad piloodid (Pentus ja Vorba).

Pühapäevasele võistlusele startis Pentus 20. positsioonilt. Avaringiga õnnestus ka oma positsioon säilitada — peamine oli avariidest ja teiste pilootide eksimuste tagajärgedest hoidumine. 20. positsiooni hoidis Pentus poole võistlusdistantsist, olles ühe võistlejate grupi liider ning jälitades kohti 15-19.

Sõidu teises pooles õnnestuski Pentusel oma positsiooni parandada ning start lõpetada 17. positsiooniga. KUG Dewalt Racingu pilootidest oli Sten sedapuhku kiireim, lõpetades vahetult enne kodurajal võistelnud Vorbat.

Sarja viimane etapp sõidetakse 2.-3. oktoobrini Saksamaal Hockenheimi ringrajal.