Pentuse 2004. aasta eesmärgiks on seatud poodiumikohad ning eestlane on juba läbinud ka esimesed testid KUG Motorspordi meeskonna vormeli roolis ja näidanud igati korralikke tulemusi.

Pentus läbis oktoobrikuu jooksul Saksamaal ca 2000 testikilomeetrit, milledest 500 km Hockenheimi ringrajal ja 1500 km Lausitzringi ringrajal.

Suurem osa testidest leidis aset vihmamärjal rajal ja sügiseselt madalatel temperatuuridel. Vihmaga suutis Pentus Lausitzringil olla kiireim piloot edestades teisi testijaid koguni kolme sekundiga ringi kohta (suur edu on seletatav Lausitzringi pikkusega). Ka Hockenheimis sõidetud testidel oli Pentus kiireim edestades konkurente ca 1,5 sekundiga ringil.

Kuivades tingimustes ei olnud tulemused sedavõrd ülekaalukad, küll aga suutis Pentus näidata aegu, mis kaotasid möödunud hooaja jooksul antud radadel sõidetud parimatele aegadele keskmiselt 0,3-0,5 sekundit. Arvestades eestlase vähest kogemust vormel BMW roolis võrrelduna teiste konkurentidega võis sedagi tulemust suurepäraseks pidada.

Vormel BMW sarjast on tulnud mitmeid tänaseid vormelikuulsuseid, nagu Ralf Schumacher ja Heinz-Harald Frentzen.

KUG Motorsport

KUG Motorsport on asutatud 1975. aastal. Võistkond on aastate jooksul osalenud paljudes Saksamaa erinevates vormeliklassides — sealhulgas vormel-3, vormel Renault, vormel König ning alates 1998. aastast ka vormel BMW. Kõigis klassides on meeskond võitnud ka pjedestaalikohti meistrivõistluste kokkuvõttes.

Vormel BMW

BMW on olnud seotus uute talentide otsingutega madalamates võidusõiduklassides alates 1991. aastast.

Vormel BMW ADAC meistrivõistlused on mõeldud noortele vormelipilootidele, kellede sihiks on saada professionaalseteks võidusõitjateks. Sarnased võistlusklassid on tõestanud end hüppelauana noortele vormelipilootidele, kes on edasi liikunud vormel 3000, DTM või F1 võistlussarjadesse. Kuulsamaim vormel BMW ekspiloot on kindlasti praegune WilliamsF1 meeskonna piloot Ralf Schumacher, kes pärast kardiroolist tulemist jätkas oma karjääri kahe aasta jooksul just vormel BMW võistlussarjas.

Võimalikud tulevikuperspektiivid Sten Pentuse jaoks

2004–2005 a. — Saksamaa Vormel BMW meistrivõistlused
2006—2007 a. — vormel 3 Euro meistrivõistlused
2008 a. — esimene võimalik hooaeg F1-s