Võistlust esikohalt alustanud Sebastian Vettel kontrollis esialgu olukorda ning tundus, et tema kiirusele sel korral keegi vastu ei saa. Bakuu ringrajal hakkasid konkurendid aga korraldama ja nii läks lõpuks ülimalt põnevaks. Eelnevalt olid nii Vettel kui ka alguses teisel kohal sõitnud Lewis Hamilton käinud korra boksis ning nii oli liidriks kerkinud Valtteri Bottas.

Võistluse kõige dramaatilisem sündmus leidis aset kümme ringi enne võistluse lõppu, kui omavahel põrkasid kokku neljandal ja viiendal kohal sõitnud Red Bulli piloodid Max Verstappen ja Daniel Ricciardo.


Seejärel tuli rajale turvaauto. Asjad ei kulgenud aga viperusteta ning turvaauto taga sõites suutis rehve soojendades seina sõita Romain Grosjean. Sel ajal said kõik mehed ära käia ka boksis ehk esikohale kerkinud Bottase olukord oli ütlemata hea.

Mõned ringid enne lõppu lahkus turvaauto aga rajalt ja seejärel hakkas juhtuma. Esmalt asus teisel kohal olnud Vettel rünnakule, kuid eksis ja lasi niimoodi Hamiltoni, Räikköneni ja lõpuks ka Pereze endast mööda. Esikohal olnud Bottasel lõhkes aga rehv. Nii kerkis Hamilton võitjaks, Räikkönen teiseks ja Perez kolmandaks. Vettel tuli üle lõpujoone neljandana.

Aserbaidžaani GP lõppseis:

1. Lewis Hamilton (Mercedes)
2. Kimi Räikkönen (Ferrari)
3. Sergio Perez (Force India)
4. Sebastian Vettel (Ferrari)
5. Carlos Sainz (Renault)
6. Charles Leclerc (Sauber)
7. Fernando Alonso (McLaren)
8. Lance Stroll (Williams)

MM-sarja üldarvestuses kerkis nüüd liidriks Hamilton, kellel on koos 70 silma. Vettel langes 66 punktiga teiseks. Kolmas on Räikkönen 48-ga.

MM-sarja üldseis:

1. Lewsi Hamilton 70 punkti
2. Sebastian Vettel 66
3. Kimi Räikkönen 48
4. Valtteri Bottas 40
5. Daniel Ricciardo 37
6. Fernando Alonso 28
7. Nico Hülkenberg 22
8. Max Verstappen 18
9. Sergio Perez 15
10. Carlos Sainz 13