MM-tiitli eest võidelnud Hamilton lasi mäletatavasti Abu Dhabis lõpuringidel tempo alla, et meeskonnakaaslane Nico Rosberg jääks tema taha lõksu ning Sebastian Vettel ja Max Verstappen jõuaksid sakslasele järele. Hamiltoni võidu ja Rosbergi neljandaks langemise korral oleks maailmameistriks kroonitud Hamilton.

Kui sõidu lõpus andsid Wolff ja Mercedese tehniline juht Paddy Lowe Hamiltonile korralduse kiiremini sõita, siis nüüd on Wolff hoopis teisel seisukohal.

"Sellisel pingelisel hetkel teed vahel otsuse, mis on vale," rääkis Wolff Sky Sportsile. "Mõtlesime, et selle etapi võit annab meile samasuguse koguse punkte kui iga teine etapp, kuid me ei mõelnud sellele, et sõitjatel oli nii palju kaalul. Oleksime pidanud suhtlema teisiti ja laskma neil võistelda, kuidas nad heaks arvavad."

Wolff lisas, et kuna maailmameister Rosberg on karjääri lõpetanud, tahavad nad uue sõitja valikul kindlasti Hamiltoni arvamusega arvestada.

"Ta on olnud meie meeskonna edu tugisammas. Kui ta liitus, muutus kõik," kiitis tiimijuht kolmekordset maailmameistrit ja lisas: "Väga oluline on tema hea seis säilitada. Kahe sõitja vaheline läbisaamine on väga tähtis ja me arvestame sellega kindlasti."