Sel korral astusid pressi ette Mika Häkkinen, David Coulthard, Michael Schumacher, Rubens Barrichello ja Jean Todt.

K: David, oletatavasti soovid sa säilitada oma kolmandat kohta sõitjate arvestuses ning aidata McLarenil saavutada meistritiitel?

DC: "Üritan rohkem käesolevale hooajale head lõppu teha. Ma ei mõtle eriti sellele, et kas olen kolmas, või neljas, kuna selle eest mulle mingit boonust ei anta ja see minu pangakontol kuidagi ei kajastu. Tahan anda endast parima ja päästa esirivisse ning võita võistlus."

K: Kas kolmas koht ei tähenda siis sulle üldse midagi?

DC: "Olen olnud kolmas juba mitu korda ning see ei tähenda mulle sama palju, kui oleks näiteks kahe või kolmekordne maailmameister. Ma ei ole kunagi olnud teine või esimene, nii et sammuks edasi võiks lugeda teist kohta."

K: Hooaja esimene pool läks sul hästi, aga mis sinuga teises pooles juhtus?

DC: "Esimeses pooles sain tõesti palju punkte, aga teises pooles tegin vigu. Koos meeskonnaga planeerisime mõnel korral strateegia valesti ja selle tõttu ei saanud me näiteks Hockenheimis ning Spas seadistusi paika. Olin pidevalt eesrivis, aga võistlused ei sujunud."

K: Mika, sinul toimus keset hooaega suur muutus ja näiteks Austrias lubasid sa hiljem rääkida, et mis siis juhtus?

MH: "Noh... Sain seal aru, et Michael oli juba liiga mitmel korral kõrgemal poodiumil käinud ja ma leidsin, et "nüüd on midagi valesti" ning otsustasin natuke rohkem pingutada. Kas sa tahad kuulda kogu juttu? Võibolla ma pärastpoole räägin."

K: Meil on päris korralikult aega siin õhtupoolikul ja äkki ma pärast ei näe sind enam ...

MH: " Ohh... ausalt öeldes ei tahaks ma seda kõigi juuresolekul rääkida. Tahan selle hetkel endale hoida. Võibolla ma räägin sellest kunagi mõnedele inimestele, aga mitte kõikidele."

K: Aga hooaja keskel oli siiski hetk, kus tajusid, et meistritiitel on libisemas käest?

MH: " Ma ei mõelnud kordagi, et oleme kaotanud, enne kui Suzukas üle finishijoone sõitsin. Enne seda võitlesin ma kogu aeg."

K: Indianapolise katkestamine näis olevat määrav, eriti kui vaadata paari esimest etappi...

MH: " Nojah, eks see ole muidugi üks hetk mis tuleb meelde. Loomulikult võib mõelda, et seal me kaotasime tiitli, aga see on vaid üks lühike ajahetk. Professionaalse pilguga tuleb vaadata tulevikku ning uskuda, et me suudame seda siiski veel teha."

K: Käivad kuulujutud, et kui oleksid võitnud kolmanda meistritiitli oleksid võidusõitmise lõpetanud. Kas need kõlakad peavad paika?

MH: (naerab)" Einoh, kui oleksin võitnud kolm korda järjest, siis oleksin kindlasti lõpetanud... Ei mul on motivatsiooni ka edaspidi jätkamiseks, isegi kui peaksin veel võitma. Ja praegu seda enam!"

K: Rubens, kuidas kolmas koht kõlab? Kas suudad selle võtta?

RB: " Kui see Davidit ei huvita ja ta on nõus katkestama ning ma võidan, siis mul pole selle vastu otseselt midagi..."

K: Jah talle vist ei ole seda kolmandat kohta väga vaja...

DC: "Sa said vist valesti aru. Küsimus ei ole selles, kas ma tahan seda, vaid et sellel ei ole mingit vahet kas ma ta võidan. Muidugi, kui Rubensile on see rahaliselt kasulik võita, siis me võime seda asja arutada ..."

RB: "Küsimus ei ole minu kolmandas või neljandas kohas, kuna me oleme võistelnud terve hooaja. Küsimus on rohkem motivatsioonis ja selles, et see on siiani veel täiesti lahtine. Ma muidugi ei soovi talle katkestust, vaid endale head võistlust ja eks lõpus paista, kuidas asi jääb. Ma arvan, et mul on olnud päris hea esimene hooaeg Ferraris. Sain alles hiljuti aru, et mul läks esimesed neli või viis võistlust aega, et inimesed hakkasid uskuma mida ma meile rääkisin ning me leidsime ühise keele. Kui hakkasin rohkem testima, läks koostöö veelgi paremaks, eriti minu ja Michaeli vahel. Olen veel kolmanda koha pretendent, olen võitnud ühe etapi ja ühe kvalifikatsiooni, nii et tunne on igatahes hea."

K: Kas võid uut hooaega alustada teistmoodi?

RB: "Kui me sõidaksime selle hooaja uuesti sel aastal saadud kogemustega, siis see oleks sootuks teistsugune. Aga järgmine hooaeg on veel kaugel ja siis tulevad uued autod ning mootorid. Varasemate kogemuste põhjal võib arvata, et Ferrari saab hakkama jälle hea autoga. Hea on see, et ma olen optimistlik. Nüüd ma olen sõitnud tipptasemel. Varem said inimesed öelda, et "Rubens on hea selles kohas, aga nõrk mõnes teises" ja mina sain öelda, et viga on mootoris või autos. Nüüd ei ole seda enam vaja teha, kuna Ferrari on tõeliselt hea auto ning ma sain näidata, milleks ma võimeline olen."

K: Kas võid järgmisel aastal Michaelile kõva konkurentsi pakkuda?

RB: "No Michael on ikkagi tippsõitja ning ma olen tema käest palju õppinud ning ma loodan, et tema on minugi käest üht-teist õppinud. Sel aastal oli mu peaeesmärgiks olla talle parim tiimikaaslane, kes tal on olnud ning ma arvan, et ta sai sellise."

K: Jean, pilootide meistritiitel on kindel ja te olete väga lähedal konstruktorite tiitlile. Kui raske saab see nädalavahetus olema?

JT: Vahest on just kõige lihtsamad asjad kõige raskemini saavutatavad ja me peame veel kõvasti tööd tegema. Kui meie punkte ei saa, võib McLaren saada need. Kui nad saavad kaksikvõidu, siis tähendab see neile 16 punkti. Võiks meelde tuletada Indianapolist, kus meie saime 16 punkti ja nemad vaid kaks. Me peame olema väga ettevaatlikud."

K: Nüüd kus sa oled saavutanud selle, mille pärast sind Ferrarisse palgati, ehk ühe tiitli ja ilmselt ka teise, ütle milline saab olema sinu roll tulevikus?

JT: "Järgmisel hooajal peab meil olema tugev tiim ja auto, kuna teame, et meie konkurendid on tugevad. Ka teised teevad tugevat tööd, nii et 2001 saab olema raske hooaeg."

K: F1 on nagu karussell, mis ei lõpe enne, kui maha hüppad. Oletame, et oled siin ka järgmisel aastal.

JT: "Mika ütles, et tal on saladusi, mida ta teistega ei taha jagada. Minu tulevik on asi, mille suhtes ma pean ise otsuse vastu võtma, enne kui mingeid avaldusi hakkan tegema. Esialgu on minu otsus jätkata tööd vastavalt minu lepingule järgmise aasta lõpuni, eks siis paistab."

K: Michael, milline on olnud sinu elu peale Suzukat?

MS: "Üsna vaikne. Läksime naisega ühele saarele, kuna ei tahtnud kojusõitmisega ajavahesse sattuda. Tundsime puudust lastest, aga pidin keskenduma selleks nädalavahetuseks, kuna tahan siin teha sama mis Suzukas. Puhkus oli täiuslik. Naine oli minuga väga rahul, kuna olin rahulikult paigal ning ei treeninud iga päev neli tundi. Lasin ennast täiesti lõdvaks. Lugesin läbi kaks raamatut, mis on minu jaoks täiesti uskumatu saavutus. Kolme esimest päeva olid vägagi vajalikud Suzuka peost üle saamiseks. Siis lajatasin vaid laisklemise käigu sisse, vedelesin päikse käes, sõin ja jälle päikse ja raamatute juurde. Ma ei kuulnud peaaegu midagi F1st ning kujutasin vaid ette mis seal toimub."

K: Oled siis hästi puhanud?

MS: "Jah, kuna oleme saavutanud oma esimese eesmärgi. Eelmisel aastal oli sellel etapil veel palju pingeid."

K: Kas võid kuidagi aidata Rubensil tõusta kolmandale kohale ja samas võita Ferrarile teinegi tiitel?

MS: "Eks see ole mu peaeesmärk. Aga nagu Rubens juba ütles peaks David jääma punktidelt välja ning seda tavaliselt ei juhtu. Eks paistab, mis võistluse jooksul juhtub."

K: Küsisin Suzukas, et kas võiksid muuta oma elu kuidagi peale kolmandat meistritiitlit. Nüüd on sul selle üle aega olnud mõelda.

MS: "Ütlesin Suzukas, et minu elu ei muutu eriti, kui välja jätta, et selle saavutamine teeb meid palju rahulolevamaks. Olen 31 aastane. Olen näinud palju suuri tundeid, nii häid kui halbu ning need teevad elu huvitavaks. Olen veel liiga noor, et sellest kõigest loobuda, ootaks veel paar hooaega."