Võistluse korraldajaks on Jaanimäe Ring MTÜ, korraldajate sõnul soovivad nad ka neile inimestele, kes tavaliselt ralli- ja sprindiradade äärde ei satu, anda võimaluse noorte autospordivõistlust oma silmaga jälgida, öeldakse ürituse pressiteates.

Sprindivõistluse vaheaegadel kihutavad võistlustrassil mitmed tuntud rallisõitjad oma võistlusautodel. Kohal on Urmo Aava A5-klassi Suzuki Ignis Super1600-l, Kalle Ahu Lada VFTS-il, Einar Laipaik bagil, Priit Ollino N2-rühma Renault Cliol ja Martin Rauam N3-rühma Subaru Imprezal.

Lisaks neile teevad vaheaegadel ka Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liidu (AMTELi) liikmed Motorexil eksponeeritud uute autodega demosõite.

Esimese võistlussõidu start antakse pühapäeval kell 11.00, võistlusele on registreerunud enam kui kolmkümmend noort sõitjat. Publik saab võistlust jälgida laulukaare alt, kust avaneb suurepärane vaade lauluväljaku pingiridade vahel ja ümber toimuvale võistlustrassile.

Jaanimäe ringi noortesprindi karikavõistluste kohta saab Motorexil infot sarja toetaja T-Puhtax boksist kogu näituse vältel, samas jagatakse ka sarja tutvustavaid infolehti.