Fordi esindaja Tony Purnell kinnitas eile (esmaspäeval), et Itaalia meeskond pole mootoritootjale endiselt tasunud mootorite eest. Mootorid lähevad Minardile sel aastal maksma ca 3 miljonit dollarit ning Ford-Cosworth varustaks meeskonda jõuallikatega, mida eelmisel aastal kasutas Jaguari F1 meeskond.

„Paul Stoddart on kergetes raskustes, kuid tundub, et ta suudab alati positiivse lahendusega välja tulla,“ lausus Purnell. „Oleme abivalmis, kuid samas suhtume asja mõistusega. Pakume Minardile parimaid mootoreid, mida meeskond eales on kasutada saanud, ning kindlasti leiab probleem lahenduse,“ lisas Purnell.

Ühtlasi kinnitas Purnell, et Minardile ei anta mootoreid, kui meeskond pole nende eest õigeaegselt tasunud, vältimaks olukorda, mis tekkis eelmisel aastal Arrowsiga. „Lood on nii, et kui sa soovid midagi osta, pead kõigepealt selle eest tasuma. Tähtaeg on Austraalia GP, seega on Stoddartil veel 3 nädalat aega raha muretsemiseks,“ lõpetas Purnell.

Stoddart kinnitas, et meeskonnal on maksmisega probleeme, kuid ühtlasi lisas, et oodatakse sponsorrahasid, mis peaksid peagi saabuma. Austraallane ei teinud saladust, et Minardi loodab ka Bernie Ecclestone peale, kes eile käis välja uue võimaluse nõrgemate ja vaesemate meeskondade toetamiseks.