Hispaania väljaanne Diario Sport, itaallaste Corriere dello Sport ja belglaste La Derniere Heure kirjutasid, et ameeriklaste Newseveryday andmetel on seitsmekordse vormel-1 maailmameistri seisund väga tõsine.

USA meediaväljaanne tugineb Schumacheri peatraumat ravinud anonüümse doktori sõnadele, kelle kinnitusel "vajab Schumacher nüüd imet, et ellu jääda", vahendab vormeliportaal F1Today.

Kui La Gazzetta dello Sport küsis rahvusvahelise autoliidu FIA president Jean Todtilt tema hea sõbra Schumacheri tervise kohta, vastas prantslane: "Michael on autospordis ajalooline isik, olles võitnud rekordilise arvu Grand Prix etappe ja MM-tiitleid. Me saame vaid saata oma parimad soovid talle ja tema perekonnale, kellel seisab nüüd ees märksa tõsisem võitlus."

Schumacheri lähedased ja pressiesindaja ei ole meedias levivaid kuuldusi kommenteerinud.

47-aastane Schumacher sattus suusaõnnetusse 29. detsembril 2013, kui kukkus Prantsuse Alpides Méribeli keskuses mäesuusatades peaga vastu kaljut. Sakslane viidi koheselt kunstlikku koomasse, millest ta toodi välja alles 2014. aasta juuni keskpaigas. Hetkel ravitakse Schumacherit tema Šveitsi kodus.