Mick Schumacher kaotas vaid 14-aastasele Enaam Ahmedile Suurbritanniast.

Eestit esindas sel korral 14-aastane Jüri Vips, kes startis mainekas Itaalia meeskonnas Zanardi ja saavutas 9. koha.

Kokku oli stardinimekirjas üle 90 sõitja ning finaali pääses neist 34. Vipsi olukorra tegi niigi tihedas konkurentsis raskeks see, et sügisest alates elab ja õpib ta Šveitsis ning kooli tõttu ei pääsenud ta Zanardi meeskonna poolt korraldatud ülivajalikele treeningsõitudele.

Võistluseelne kardi seadistamine sõitja näpunäidete järgi jäi seekord tegemata ning see andis tunda kohe kvalifikatsioonis, kus Vips näitas alles 63. aega. Ka esimestes eelsõitudes oli ta väga krobeline, saades 21. ja 27. koha. Järgmisel päeval läks Vipsil juba paremini, kui ta sõitis välja 12., 16. ja 12. koha, kuid kokkuvõttes tähendas see ikkagi 56. kohta, ehk oma poolfinaalis 28. stardikohta.

Täbarast olukorrast tõusis ettearvamatuks abimeheks sõidu ajal sadanud vihm, mis kardi seadet enam nii palju ei määra ja otsustavaks sai sõitjameisterlikkus. Nii tõusis Vips vihmas 19 kohta ja lõpetas sõidu üheksandana. Finaaliks tähendas see 18. stardikohta.

Otsustav finaalsõit algas taas vihmas ja eestlane tõusis 21-ringilise sõidu esimese kolmandikuga viiendaks. Seejärel vihmasadu lakkas ja maksvusele pääses mootorivõimsus. Järgnes ka üks kokkupõrge konkurendiga, mille tagajärjel eestlane natukene porist muru kündis ning see langetas ta lõpuks üheksandale kohale.

Uuel hooajal sõidab Jüri Vips Zanardi meeskonnas kaasa KF2 klassis, lootes samal ajal teha ka esimesed stardid vormelautol. Hüvastijätuks Rotaxi sarjaga saab Vipsile novembri viimasel nädalal toimuv maailmakarika finaal Hispaanias Valencias.