Schumacher elas 2013. aasta detsembri lõpus üle raske õnnetuse, kui kukkus Prantsuse alpides mäesuusatades peaga vastu kaljut. Sakslase taastumise kohta pole pikka aega informatsiooni antud, kuid nüüd vihjas Kehm Michael Schumacheri muuseumist rääkides, et sakslase seisund võib olla paranenud.

"Kogu oma tegevsportlase karjääri jooksul hoidis Michael enamuse oma autodest, riietusest ja kiivritest alles. Meil on alati olnud mõte, et need võiks kunagi avalikkuse ette tuua," rääkis Kehm vormelilegendi muuseumi kohta, mis avab uksed järgmisel aastal Kölnis.

Ajakirjanike ja vormelifännide tähelepanu pälvis sõna "meie", mida Kehm kasutas. See võib tähendada, et Schumacher suudab juba oluliste otsuste langetamisel kaasa rääkida, kirjutab Inglismaa ajaleht Daily Mail. Rohkem kommentaare paraku mänedžer ei andnud.

48-aastane Schumacher oli pärast õnnetust kuus kuud koomas ja talle tehti mitu ajuoperatsiooni. Viimased aastad on ta taastunud oma Šveitsi luksusvillas, kus tema eest hoolitseb 15-liikmeline meditsiinitöötajate meeskond.