"Kord ühe pika arutelu ajal ütles Michael mulle, et ma ei pea talle enam aasta jooksul helistama, sest ta kavatseb avalikkuse eest kaduda. Ma arvan, et see oli tema salajane unistus. Seetõttu ma tahangi tema soove kaitsta ja üritan infot mitte välja lasta," rääkis Kehm Saksamaal Starnbergi järve ääres ajakirjanikele, kirjutab Inglismaa ajaleht Mirror.

"Üldiselt ei ole meedia kunagi tema ja ta naise Corinna eraelust midagi kirjutanud. Kui ta veetis aega Šveitsis, siis oli selge, et ta on tegelikult väga privaatne inimene," lisas mänedžer. "Ma mõistan, et ajakirjanikud peavad uudised kirjutama ja avalikkus tahab informatsiooni saada, kuid ma arvan ühtlasi, et ajakirjanikud peavad endilt ka küsima, mida ja kuidas avaldada."

Schumacher sai tõsise ajutrauma 2013. aasta 29. detsembril, kui kukkus Prantsuse alpides mäesuusatamise ajal peaga vastu kivi. Hetkel taastub seitsmekordne vormel1 maailmameister raskest vigastusest oma Šveitsi kodus, kus tema eest hoolitseb suur meditsiiniline meeskond.