"Ma ei saa öelda, et arstid oleksid väga optimistlikud," sõnas Schumacheri mänedžer Sabine Kehm, vahendab Euronews. "Minu arvates andsid nad väga selgelt mõista, et nad pole optimistlikud, kuigi seisund paranes kergelt."

Eile Grenoble'i haiglas toimunud pressikonverentsil rääkisid arstid, et Schumacherile tehti ajusurve vähendamiseks esmaspäeva õhtul kell 22 kaks tundi kestnud operatsioon, misjärel tema seisukord öö jooksul paranes. 44-aastast Schumacherit hoitakse endiselt kunstlikus koomas.

"Ajuturse oli hommikul näitamas taandumise märke. On veidi paranemist. Tema seisukord on stabiilne, parem kui eile (üleeile -toim) samal ajal. Ei saa öelda, et tema elule enam ohtu ei ole, aga võitsime aega juurde," ütles professor Jean-Francois Payen. 

Grenoble`i haigla juurde on kogunenud suur hulk Schumacheri fänne.  "Michael on väga erakordne inimene. Ma usun, et ta tuleb sellest välja. Ta võidab oma karjääri viimase võistluse, olen kindel," rääkis üks lootusrikas fänn ajakirjanikele.

Schumacherit peaks lähiajal külastama ka Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) president Jean Todt.

Vormelilegend sai vigastada pühapäeva ennelõunal Grenoble'is suusatades, kui kukkus peaga vastu kivi, nii et kiiver purunes.