Barrichello teatas, et Schumacher peaks olema kuuekordne maailmameister, sest sakslase seitsmes tiitel peaks kuuluma talle, kirjutab f1today.net.

Barrichello ja Schumacher sõitsid koos Ferraris aastatel 2000-2005 ning sakslane võitis selle aja jooksul viis järjestikust MM-tiitlit.

Kuna toonane tiimiboss Jean Todt määras Schumacheri kindlaks esinumbriks ja rakendas sakslase abistamiseks tiimikorraldusi, leiabki brasiillane, et õigluse huvides peaks üks tiitel talle kuuluma.

"Üks Schumacheri seitsmest maailmameistritiitlist peaks olema minu oma," sõnas Barrichello Brasiilia telekanalile Bandeirantes.

Brasiillane meenutas 2002. aasta Austria GP-d, kus talle anti liidrikohal sõites käsk Schumacher mööda lasta. "Ma ei oleks teda mööda lasknud, kuid ma sain Ferrarilt informatsiooni, mis pani mind järele mõtlema. Seega ma võtsin jala gaasipedaalilt ära," meenutas 42-aastane Barrichello.

Brasiillane tegi F1 sarjas kaasa 326 GP-etapil, kuid sai vaid 11 esikohta. Poodiumile pääses ta 68 korral. Võrdluseks võib tuua, et Schumachet võitis 308-st etapist 91 ning jõudis poodiumikohale 155 korral.