Luksuslik käekell valmis 2013. aasta oktoobris ehk kaks kuud enne Schumacheriga juhtunud õnnetust. Kellatootja soovis selle kella alatiseks riiulile jätta, kuid Schumacheri perekonna palvel pannakse see ikkagi müüki, kirjutab Daily Express.

Audemars Piguet tegevjuht François Bennahmias meenutas kurbusega, kuidas nad näitasid seda kella 2013. aasta oktoobris Schumacherile. Sakslane oli kolm aastat varem, kui ta veel F1 sarjas kaasa lõi, pöördunud kellatootja poole palvega, et valmistataks spetsiaalne käekell, mis aitaks võidusõitjatel ringiaegu fikseerida.

Schumacheri mänedžer Sabine Kehm tunnistas, et just seitsmekordse maailmameistri perekond käis välja idee, et kaks aastat riiulitel seisnud käekell müüki jõuaks.

"Kurb oleks, kui asjad peaksid seisma jääma. Seetõttu toetaski perekond mõtet, et kell võiks ikkagi müügis olla. Selle nimel on viis aastat rasket tööd tehtud. Tahaksime seda maailmale näidata," sõnas Kehm.

Luksuskella hinnaks on 146 000 naelsterlingit (205 000 eurot) ning neid valmistati vaid 221. Just nii mitu korda jõudis Schumacher oma F1 karjääri jooksul punktikohale.

Michael Schumacheri abiga disainitud luksuskell