Mehhiko etappi alustavad esireast Red Bulli sõitjad Daniel Ricciardo ja Max Verstappen. Teisest reast stardivad Lewis Hamilton (Mercedes) ja Sebastian Vettel (Ferrari).

Red Bulli pealik Christian Horner sõnas, et kardab, et Ferrari ja Mercedese sõitjad võivad pikal sirgel neist koheselt mööduda. Nimelt algab Mehhiko ringrada pika sirgega.

"Stardist võib tõesti kujuneda tapatalg," sõnas Wolff. "Ees on kaks Red Bulli, kes on võrreldes Ferrari ja Mercedesega sirgel teel kõige väiksema tippkiirusega. Ferrari on sirgel kõigist 10 km/h võrra kiirem."

"Proovin ette kujutada, milliseks kujuneb stardisirge ja ja esimese kurvi läbimine. Loodan, et meie autod tulevad sealt välja ühes tükis," lisas Wolff.

Eelmise aasta Mehhiko GP-l põrkasid stardis kokku Hamilton, Vettel ja Verstappen. Toonane võitja Verstappen pääses kokkupõrkest suuremate tagajärgedeta.

Hamilton sõnas, et ta on valmis stardis võimalusel Red Bullidest mööduma, kuid ei taha võtta tarbetuid riske. "Sõltub, mis positsioonis ma olen. Mind ei häiri, et Red Bullid alustavad esireast, sest see võtab punkte nii minult kui Vettelilt."

Mehhiko GP algab täna õhtul Eesti aja järgi kell 21.10.