Ricciardo vahetas lõpu eel pehmed rehvid ülipehmete vastu ning lähenes Rosbergile drastiliselt - 25-sekundiline vahe kahanes ligi kümne ringiga 0,4-sekundiliseks.

"Tõsi, me oleksime lõpus endal peaaegu püksid täis teinud," ütles Wolff Sky Sports'ile. "Asjad läksid pingeliseks, kuid nii see peakski vormel ühes olema. Neli ülikiiret masinat, erinevad strateegiad, ning ma pean ka Red Bulli ees mütsi maha võtma - nad mõtlesid lõpuks väga hea taktika välja."

"Me ei saanud boksi tulla, sest oleksime siis liidrikoha kaotanud. Ricciardo väljus boksist imelisel kiirusel ja tegi lõpu väga põnevaks."

Rosberg tunnistas, et ei kartnud viimasele ringile minnes Ricciardo möödumist. "10 või 15 ringi enne lõppu ütles tiim, et ta võib mulle järgi jõuda, mis juhtuski, seega ma pidin need ringid korralikult ja samas säästlikult sõitma. Rehvid pidasid täpselt vastu, olen sellega väga rahul. Viimast ringi alustades teadsin, et olen teinud piisava, sest Danieli rehvid polnud enam nii värsked, tundsin end juba turvaliselt," sõnas sakslane.

Huvitaval kombel on kõigist Singapuri GP võitjatest saanud maailmameistrid - alates 2008. aastast on ööetapi võidud omavahel ära jaganud Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel. Reporterid osutasid seda ka Rosbergile. "Ma ei keskendu hetkel punktidele," ei neelanud ta konksu alla. "Nagu ma alati öelnud olen - olen lihtsalt tänase võidu üle õnnelik."