Lauda, kes võitis F1 maailmameistritiitli aastatel 1975, 1977 ja 1984, teatas eelmisel nädalal Belgia GP järel, et Verstappenil oleks soovitav psühhiaatri poole pöörduda.

"Ta peaks tagasi kooli minema. Ta tegi rumala liigutuse ja rikkus Kimi (Räikkönen) võistluse. Kogu aeg ei saa vahetada sõidutrajektoori. Professionaalne sõitja ei tohiks sedasi konkurendi elu ohtu seada. Pean rääkima Maxi isa Josiga, et ta arutaks pojaga läbi antud olukorrad. Kui ta ei saa oma vigadest aru, tuleb tal pöörduda psühhiaatri juurde!" teatas Lauda RTL-ile.

Nüüd tegi Laudale sama ettepaneku 18-aastane Verstappen. "Kui ma lähen, siis me võiksime ka koos minna," nõelas Verstappen, kirjutab hollandlaste portaal Ziggo Sport Totaal.

"See kriitika ei muuda mind eriti - võistlusrajal teen ma ikka oma asja. Mõnele teole võidakse vaadata kriitiliselt, kuid ma arvan, et nad peavad sellega harjuma," märkis Verstappen.

Noor võidusõitja lisas, et Kimi Räikköneni frustratsioonist saab ta siiski aru. "Kui ma oleksin olnud Kimi, oleksin sel etapil raadiosse sama asja öelnud."

Mäletatavasti kurtis Räikkönen Belgia etapil oma meeskonnale: "See on naeruväärne! Ainus asi, mida Verstappen teha üritab, on mulle ette keerata."