"See ei ole esimene kord, mil Magnussen põhjustas simeses ringis kokkupõrke. Enamikel kordadel tahavad need noored sõitjad võita juba esimeses kurvis ja pingutavad seal üle. Kui vaadata tänavusel hooajal juhtunud õnnetusi, siis pea alati on kaasatud mõni värskem sõitja," ütles pettunud Massa pärast võistlust.

Massa leidis, et varem olid nooremad sõitjad tasakaalukamad ja kannatlikumad. "Ausalt öeldes, ma ei mäleta, et minevikus oleks korduvalt olnud sõiduvigadest tulenevaid avariisid. Ma ei mäleta, et mina, Kimi (Räikkönen) või Fernando (Alonso) oleksime olnud esimestel hooaegadel mitmes avariis," lausus Massa. Brasiillane täpsustas hiljem, et usub tänapäeva noorte pilootide talenti, kuid soovib vaid, et nad mõtleksid natukenegi rohkem kaassõitjate ohutuse peale.

Magnussen pole Massaga veel õnnetusest rääkinud, kuid Williamsi vormelipiloot kinnitas, et ei pea pikka viha McLareni talendi vastu. "Soovitan tal võtta rahulikumalt. Kui juhtub kokkupõrge, siis ei kaota ju ainult mina kohti, vaid ka tema," ütles Massa lõpetuseks.