Margus Remmak, kes tegi endale toreda sünnipäevakingituse, võitis 13 kiiruskatsest 5 ja lõpetas võistluse 13,7 sekundilise eduga teise koha saavutanud Egon Kauri ees.

Kolmanda koha saavutas võistlusel meistrivõistluse liider Ott Tänak, kes juhtis võistlust kuni 10. kiiruskatseni, kus väljasõidu tõttu kaotas enam kui pool minutit.

Meistrivõistluste arvestuses on Tänaku edu Remmaku ees 13 punkti, kuid kuna lõpptulemustes arvestatakse maha üks kehvem tulemus, siis punktiseis enne viimast etappi näitab ainult Tänaku viiepunktilist edu.

Margus Remmak: „Võistlus oli algusest peale väga pingeline ja iga väiksemgi viga maksis rängalt kätte. Kui mina tegin vea eelmisel etapil Paides, siis seekord oli Ott Tänaku kord eksida ja minu kord võita. Selline see rallisport kord on, et naer ja pisarad käivad käsikäes. See loomulikult on rõõmustav, et meistrivõistluste arvestuses olukord sportlikkus mõttes enne Saaremaa rallit taas põnevamaks ja meile soodsamaks pöördus.”

Ott Tänak: „Selles kurvis, kus välja sõitsime, polnud midagi erilist. Kahju, et nii juhtus, aga selline sport kord on. Siin oli esimesena ka palju keerulisem startida, kui näiteks Paides. Aga iga uus olukord õpetab midagi, ja katsume järgmine kord taas targemad ja kiiremad olla.”

N-rühma punktid enne viimast etappi (maha on juba arvestatud seni kehvem tulemus): 1. Ott Tänak 65 p., 2. Margus Remmak 60 p., 3. Margus Murakas 53 p., 4. Egon Kaur 50 p.

Slava Popov võitis suure A-rühma ja muutis seisu selle klassi punktitabelis eriti põnevaks, sest senine liider Jaanus Murakas punkte Mulgi rallilt juurde ei teeninud. Meistrivõistluste liidriks A-rühmas tõusis kolmanda koha punktid Viljandist noppinud Aivo Hintser.

Slava Popov: „Lootsin küll heidelda Mulgi ralli üldvõidu pärast, kuid seesama koht, kus välja sõitis Tänak ja ka mitmed teised, sai saatuslikuks ka mulle. Kaotasin seal oma paarkümmend sekundit. Pidin leppima A-rühma võiduga, mis siiski rõõmustab, sest nüüd võimalus konkureerida ka A-rühma meistritiitlile.” A-rühma punktiseis enne viimast etappi: 1. Aivo Hintser 53 p., 2. Jaanus Murakas 46 p., 3. Slava Popov 44 p.

Kuni 2-liitriste autode arvestuses teenis SEB-Mulgi rallil võidupunktid Kaspar Koitla, kes sellega säilitas ka õhkõrnad võimalused meistritiitlile. Teise koha punktid teenis Priit Ollino ja kolmanda koha võrra kasvatas oma punktisummat meistrivõistluste liider Reiko Lempu.

Kuni 2-liitriste klassi punktiseis: 1. Reiko Lempu 55 p., 2. Priit Ollino 48 p., 3. Kaspar Koitla 42 p.

SEB-Mulgi ralli tulemused võistluse koduleheküljel: www.motorsport.ee/viljandi.