"Ma olen läinud. See on ametlik. Ma ei ole enam selle kompanii juht. Minu koha võttis Chase Carey," kinnitas 86-aastane Ecclestone väljaandele Auto Motor und Sport.

"Minu uus ametikoht on midagi aupresidendi laadset. Mul on nüüd see tiitel, kuigi ma ei tea, mida see tähendab," lisas Ecclestone.

"Ma olen uhke selle äri üle, mille olen viimase 40 aastaga rajanud, ja kõige selle üle, mida olen suutnud vormel-ühes saavutada. Kasutaksin võimalust ja tänaksin kõiki promootoreid, tiime, sponsoreid ja telekompaniisid, kellega olen koos töötanud. Olen rahul, et kompanii võttis üle Liberty ja et nad jätkavad F1 sarja investeerimist. Olen kindel, et Chase täidab juhirolli nii, et see spordile kasuks tuleb."

Inglise vanahärra lubas ka edaspidi Grand Prix etappe külastada, sest tal on F1 sarjas endiselt palju sõpru.

62-aastane Carey on varem töötanud 21st Century Fox filmitööstuse tegevjuhina. Spekuleeritakse, et Carey abilistena asuvad ametisse ESPN-i telekanali eksjuht Sean Bratches, kes hakkab tegelema sarja kommerts- ja meediaõigustega, ning endine Mercedese boss ja Ferrari tehniline direktor Ross Brawn, kelle vastutusalaks jääb tiimidega suhtlemine ja spordi tehniline pool.

Liberty Media maksis F1 sarja õiguste eest 6 miljardit naelsterlingit.