Saksamaa ADAC MX Masters sarja teine etapp toimus Austrias Ried im Innkreisis. Junior Cup arvestuses võitis Indrek Mägi esimese sõidu ja oli teises sõidus neljas, kirjutab motorsport.ee.

Lauri Lehtla tuli mõlemas sõidus kolmandaks. Etapivõiduga tõusis Mägi ka 78 punktiga sarja liidriks, Lehtla on üldarvestuses 62 punktiga neljas.

Youngster Cup (kuni 125cc kahetaktilised ja kuni 450-kuubikulised neljataktilised tsiklid) sarjas pidi kvalifikatsioonisõidus teise koha saanud Gert Krestinov leppima 21. kohaga, lõpetades esimese sõidu 15. kohaga ja teises katkestas. Punktitabelis on Krestinov 39 punktiga seitsmes.

Hollandis on hooaja alguses tehnikaga hädas olnud Aigar Leok üle saamas probleemidest ning Halleses oli ta esimeses sõidus maailmameistrivõistlusi juhtiva lõuna-aafriklase Tyla Rattray järel teine, kuid teises pani oma paremuse maksma ning võitis sõidu ja etapi.

Hollandi meistrivõistluste punktitabelis jagab Leok 241 punktiga koos Rattrayga teist-kolmandat kohta.

Soomes, Vantaas, alanud Soome meistri- ja karikavõistlustel võitis Harri Kullas 85cc klassis mõlemad sõidud ligi minutilise eduga järgmiste ees. Andero Lusbo oli 11. ja 9.

MX2 klassis osalenud Edik Kuusk pidi kvalifikatsiooni viienda koha järel võistlussõidus tehniliste probleemide tõttu katkestama. Rike oli niivõrd tõsine, et ratast ei saadud korda ka teiseks sõiduks.