Head suhted

Kogu Red Bulli juhtkond - omanik Dietrich Mateschitz, tiimipealik Christian Horner ja spordidirektor Helmut Marko - on palju kordi kiitnud Räikköneni võimeid. Juba 2009. aasta suvel tahtis tiim Ferrarist vallandatud soomlast palgata, kuid F1-st tüdinud sõitja otsustas hoopis rallis kätt proovida. Märkimisväärne seik on seegi, et just Red Bull rahastas Räikköneni esimest hooaega ralli MM-sarjas. Vaevalt firma mõne teise sõitjaga samasugust diili oleks olnud nõus tegema.

Meeskonna MM-tiitel

Kuigi Red Bulli noorteakadeemia ehk Toro Rosso sõitja Jean-Eric Vergne on kerkinud heade sõitudega Mark Webberi üheks võimalikuks mantlipärijaks, ei ole prantslases ilmselt veel meest, kes suudaks Red Bullile probleemideta meeskondliku MM-tiitli tuua. Meeskonna eesmärk on igal aastal nii individuaalse kui meeskondliku tiitli võitmine ja seega ainult Sebastian Vetteli tegudest täielikuks rahuloluks ei piisa.

Unelmate meeskond

Iga tippmeeskond F1-s tahab, et just tema vormeliga sõidavad kaks paremat meest, kuigi ajalugu teab rääkida, et selles on ka oma risk. Näitena võib tuua kunagise karmi võitluse McLareni meeskonnas brasiillase Ayrton Senna ja prantslase Alain Prosti vahel.

Peagi 37. sünnipäeva tähistava Webberi karjäär on juba pikemat aega langustrendis, pealegi on Red Bullil villand austraallase ja Vetteli omavahelisest nääklemisest. Seevastu Räikkönen ja Vettel on alati omavahel hästi läbi saanud.

Avalda arvamust: kas Räikkönen sobiks Red Bulli Sebastian Vetteli kõrvale?