“Meil oli väga huvitav esimene hooaeg ja nüüdseks oleme me teinud mõned muudatused meeskonnasiseslt ning üritame pürgida oma suure eesmärgi poole, milleks on loomulikult meistritiitel Vormel 1 sarjas,” ütles meeskonna juht Bobby Rahal.

Jaguari pilootideks 2001 aastal on iirlane Eddie Irvine ja brasiillane Luciano Burti. Viimane oli eelmisel hooajal meeskonnas testisõitjaks ning vahetas välja F1-st lahkunud Johnny Herberti. Burti asemele võeti testima noor Tomas Scheckter, kelle isa Jody võitis meistritiitli Ferrari meeskonnas.

Jaguar R2-e arendamise eest hooaja käigus hakkab vastutama Steve Nichols, kes on meeskonnas tehnika direktoriks alates 01.12.2000.

Rahal esitles ka Jaguar Racing F3 meeskonda, mille varasem nimetus oli Stewart Racing Formula Three. Selles tiimis kavatseb Jaguar hakata ettevalmistama F1 piloote ning sel aastal sõidavad seal sakslane Andre Lotterer ja austraallane James Courtney.

Bobby Rahal teatas, et uueks koostööpartneriks sel aastal on tuntud kommunikatsiooni firma AT&T. Teised sponsorid on HSBC, Beck`s, HP, Lear Corporation, Unigraphics Solutions ja Texaco.