„Sõitja seisukohalt on esimese ja teise päeva kiiruskatsed igavad,” kommenteeris Markko Märtin. „Teed on sarnased, kuid väga kiired ja kitsad ning neil sõitmine ei ole lihtne. Küllaltki raske on sõita, kuna vea korral lõpetad sa sügavas kraavis, mis asuvad mõlemal pool teed. Kolmanda päeva katsed on väga keerukad ning mõnusad — lihtne ei saa seal olema.”

„Ilmselt tuleb kasutada vana ja tuttavat seadistust ning mitte riskida millegi uuega,” lausus Carlos Sainz, kes jahib Jaapani rallilt hooaja neljandat järjestikust poodiumikohta.

„Minu jaoks on esmatähtis lõpetamine ning punktide kogumine,” sõnas Sebastien Loeb. „Proovin reedel pingutada, kuid sõidan tunde järgi, et mitte võtta liiga palju riske. Teed on sarnased Suurbritannia ralli omadele — need on kiired kuid kitsad. Tuleb olla täpne, kuna see ralli vigasid ei andesta.”

„Kurvid on sujuvad, kuid kraave on raske näha,” kommenteeris Marcus Grönholm. „Mõneti meenutab võistlus Soome rallit, kuid teed on kitsamad. Siin on edukas sõitja, kellel on hea legend.”

„Väga eriline ja raske ralli,” lausus Petter Solberg. „Kurve lõigata ei saa ja sul peab olema hea legend.”

Soojenduskatselt mitteametlikke aegu ei ole veel avaldatud.